За майбутнє та стабільність віддали свої голоси перші особи регіону.

28.10.2012 16:20   -
Автор:

Чітко у зазначений час і не хвилиною пізніше. Губернатор області Михайло Добкін на виборчу дільницю, як і анонсував, прийшов рівно об одиннадцятій ранку. Своє волевиявлення виконав. Голос, каже, віддав за майбутнє країни.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-От нашего региона будут представлены самые достойные люди, которые создадут харьковское лобби в парламенте и помогут решать многие проблемы, которые без помощи Верховной Рады решить невозможно. Всем нам уверенности в будущее, хорошее настроение и хороших результатов на выборах.

Міський голова Геннадій Кернес теж сьогодні виконав свій обов"язок громадянина України. Проголосував мер на виборчій дільниці, що у Київському районі. Це сто шістдесят дев"ятий одномандатний виборчий округ. І висловив свої сподівання від результатів виборчого процесу.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Все ожидают от результатов этих выборов стабильности и хорошей перспективы. Главное, чтобы население Харькова, население страны верило в свой выбор. Вот это самое главное.

На цій виборчій дільниці особливих проблем не виникало. Лише один член ДВК не з"явився на роботу з невідомих причин. Усі інші на місці – тож комісія продовжила свою роботу. Дві особи не знайшли себе у списках.

Надія Панченко голова ДВК № 631273

Це просто, коли перепечатуються списки,технічна помилка.

Надалі, -пояснила Надія Панченко, виборців направили до Київського райсуду. Там у пришвидшеному режимі, за їхнім проханням та з документами, які посвідчують особу, приймається рішення – внести людину до виборчого списку. З цим рішенням- знову на дільницю. Голосувати. Євгенія Кутнова,

Олена Мітясова, Ігор Луханін та Віктор Ноздрачев Харьковские Известия.