За літо готель для тварин відвідало тридцять собак та двадцять котів

17.09.2012 18:48   -
Автор:

Влітку "готельні номери" для тварин у Центрі поводження з тваринами не простоювали порожніми жодного дня. У вольєрах постійно знаходилося по три або п`ять вихованців. Одні люди їх залишали на місяць, інші – на кілька днів. Пухнасту красуню Мусю на час відпустки господарка теж привезла сюди. Мовляв, вдома нікому за нею доглянути, і на сусідів не варто сподіватися.

Вікторія Концур харків'янка

Домашняя кошечка у нас, но я надеююсь, что тут за ней хорошо поухаживают. Мы знаем, что тут ее и покормят и посмотрят за ней и вот на две недели решили вот – она здесь будет.

А ось за цим собакою господарі повернуться вже за тиждень. Вони залишили його тут на час відрядження. Та тварина у готелі себе добре почуває. ЇЇ утримують у просторому вольєрі.

Олена Лаптій головний ветеринар КП "Центр поводження з тваринами"

-Ежедневно мы проводим осмотр животного, если какие-то нас не устраивают состояния животного. поддерживающую терапию проводим. витамины, уделяем внимание по максимуму.

Вартість проживання у такому готелі на добу разом з харчуванням коштує для тварин по-різному. Шістнадцять гривень – для котів, для собак – від двадцяти п'яти до тридцяти п'яти гривень, залежно від її розміру. Також до цієї суми входять прогулянки з вихованцем та ветеринарний догляд за твариною.

Катерина Вінник працівник КП "Центр поводження з тваринами"

-На время отъезда люди просят продолжить лечение, если это больное животное, оказать стерилизацию, кастрацию, т.е это тоже мы все оказываем под наблюдением ветеринара.

Готельне проживання для тварин діє не тільки влітку, а протягом всього року. До середини осені в Центрі поводження з тваринами, обіцяють його співробітники, з`являться вольєри з опаленням, аби пухнастим вихованцям взимку було тепло.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.