За 4 дні новорічних свят близько 250 адмінпротоколів за порушення правил дорожнього руху

04.01.2013 17:23   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-Хильнув оковитої та вперед за кермо. За чотири дні нового 2013-го року співробітниками ДАІ вже було складено близько 250 адмінпротоколів на порушників правил дорожнього руху серед яких 27 водіїв знаходилися в стані алкогольного сп"яніння.

Найбільш резонансною ДАІшники називаю ось цю аварію. Вона сталася вранці першого січня на проспекті Гагаріна. Водій іномарки врізався у стовп, залишився живий. Очевидці події кажуть – народився в сорочці. Після того як машину перевернули, водій попросив водички та сказав "свята вдалися".

Ще одна аварія сталася вчора близько другої години ночі в районі 90-го будинку по Московському проспекту. Водій шістки врізався у дерево. Постраждали дві людини – водій та його пасажирка. З різними видами травм вони  доставлені в лікарню. За даним ДАІ, обидва були напідпитку. Іспектори нагадують – п"яними – за кермо не сідати! І не ставати загрозою для інших і для себе самого. Нетверезих водіїв пробачати не збираються.

Олег Ніконенко старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова

-Суд приймає рішення. Можливо це буде позбавлення керування транспортним засобом строком від року до двох. Можливий штраф адміністративний у розмірі від 2250 гривень до 3400 гривень. Можливо прийнято рішення про відпрацювання адміністративних робіт у кількості 40 годин.

Ігор Бескровний, Ярослав Кононенко Харьковские Известия