За 2016 год в Харькове будет отремонтировано около 1000 подъездов,- коммунальщики

27.09.2016 13:56   -
Автор:
Ювілейний проспект, 38-Г. Звичайна пятиповерхівка житлового масиву Московського району. Останній раз в під'їздах цього будинку робочі працювали ще за часів його зведення, тридцять років тому. Тож зараз, коли фахівці взялись відновлювати під'зди, роботи в них чимало. 
 
В'ячеслав Горбунов інженер КП "ХРБП"
 
Сейчас мы полностью обдираем старое покрытие, шпаклюем его и будем делать подъезд водоэмульсионной краской. Подъезд и потолок. Плюс здесь была повреждена кровля, ремонт кровли был произведен. И полностью будет произведено остекление. Потому, что наступают холода, чтобы люди чувствовали себя комфортно.
 
Роботи,розповідають комунальники, багато не тільки на цьому об'єкті. Поточні та капітальні ремонти під'їздів ведуться по всьому Московському району. Тільки однією підрядною організацією їх з початку року було виконано більше ста двадцяти. 
 
В'ячеслав Горбунов інженер КП "ХРБП"
 
В Московской районе были полностью отремонтированы тридцать пятый, тридцать седьмой и тридцать девятый участки. На тридцать пятом было порядка двадцати подъездов, на тридцать девятом двадцать пять и на тридцать седьмом порядка пятнадцати подъездов. Это по Московскому району. Но работы полностью возобновлены в Киевскойм, Шевченковском районах, Немышлянском и так далее.
 
Всього з початку року по всьому місту було відновлено близько семиста під'їздів.В планах у комунальників до кінця року дійти до показника у тисячу відремонтованих об'єктів.