З лікарняної палати Тимошенко вийшов добрий кабінет

12.07.2012 19:13   -
Автор:

З лікарняної палати вийшов добрий кабінет. Юлія Тимошенко замість того, щоб одужувати і виконувати процедури та показання медиків – проводить зустрічі з делегаціями, політиками та захисниками.

"За даними державної пенітерціарної служби в період з з 9 травня по 28 червня Юлія Тимошенко провела 32 зустрічі із захисниками загальною тривалістю понад 90 годин, 9 зустрічей з іноземними політиками загальною тривалістю близько 24 годин, а також вона мала 2 побачення з рідними, що тривали близько 8 годин"

В той же час, всі судові засідання у справі ЄЕСУ Юлія Володимирівна проігнорувала. Аргументуючи поганим самопочуттям. Та й не дивно, кажуть харківські медики. Посол США, представники ПАРЕ, депутат Бундестага Віола фон Крамон, президент Литовскої Республіки, тьоті, донька, чого вартий Власенко. З таким графіком відвідувань – одужувати просто ніколи.

Алла Химчан голова Харківської спілки головних лікарів

-Конечно же эти посещения малопродуктивны для выздоровления Юлии Владимировны. Потому что если человек лежит в серьезной клинике, с серьезными заболеваниями, то естественно, ей надо покой, сохранение режима, правильное питание, лечение, реабилитационные мероприятия, которые требуют большого времени и желания

Михайло Афанасьєв головний лікар ЦКЛ № 5

-Все-таки подобные нагрузки неблагоприятные для течения заболевания. Пребывание в напряжении переговоров в течении довольно продолжительного времени все-таки накладывают отпечаток

А сьогодні в палаті Юлії Володимирівни знайшли ще й викинуті таблетки. Зробила це екс-прем"єрка чи хтось інший, будуть з"ясовувати, каже головний лікар.

Михайло Афанасьєв головний лікар ЦКЛ № 5

-Это было обнаружено и мы сейчас разбираемся, больше ничего не могу сказать

Не можуть лікарі сказати й те, коли наступного разу знову приїде до Тимошенко її особистий лікар. Він написав листа призначень екс-прем"єрці на безстроковий строк і поїхав не попрощавшись. Такому лікуванню дистанційним методом, без аналізів і оглядів – харківські медики не здивовані.

Богдан Федак головник лікар Харківської обласної клінічної лікарні

-Ми задали запитання, як часто в клініках Німеччини треба пацієнту спостерігати, мені сказали кожний день, а він приїзджає раз в два тижні

З таким лікуванням, результату не буде, впевнені харків"яни. Бо, якщо болить – на жарти часу нема. І припускають, що хвороба Тимошенко -чистої води симуляція.

Віталій інженер

-Она таким образом пытается привлечь к себе внимание, если она не будет симулировать, естественно все про нее забудут.

Ігор будівельник

-Она, когда была на должности ничего не делала, все были заняты только Юлией Тимошенко и сейчас она не дает покоя. С Олимпа тяжело падать.

Катерина м. Дубаї (ОАЕ)

-Я считаю это лицимерие, она такая вся националистка, то она должна доверять  украинским врачам. Я например украинским врачам доверяю, я приехала из заграницы домой, для того чтобы лечиться дома все-таки. Потому что наши врачи как бы на них плохо не говорили, как бы они мало не зарабатывали они все-таки добросовестно выполняют свою работу.  Где-то она себе противоречит. Либо она уже не такая националистка, либо она врет по поводу своей болезни

Справжня хвороба у екс-прем"єрки чи вигадана -питання відкрите. І для самих харківських медиків. Бо оглядати і лікувати Тимошенко їм не дозволено.

Олена Мітясова, Євген Карпенко, Харьковские Известия