Высокая зарплата, льготы, оздоровление. В КП “Харьковводоканал” нужны специалисты

13.02.2019 14:45   -
Автор:
Робочі руки, які ніколи не будуть зайвими. В одне з великих комунальних підприємств Першої столиці "Харківводоканал" потрібні співробітники. А саме представники робочих спеціальностей, які можуть виконувати роботи аварійного характеру водопровідних і каналізаційних мереж. Хто конкретно потрібний, можна дізнатися на офіційному сайті "Харківводоканалу". В КП кажуть, необхідні відповідальні люди, які якісно виконують свою місію, будуть отримувати гідний заробіток. Який доречі, наголошують на підприємстві, завжди виплачується своєчасно. 
 
Євгеній Дегтяр заступник Генерального директора з загальних питань КП "Харківводоканал" 
 
Средняя заработная плата по предприятию составляет около 8 000 гривен. Слесари аварийно-восстановительных работ в зависимости от разряда – свыше 10 000. Помимо основной заработной платы на предприятии существует система материального стимулирования, в случае выполнения планов и оперативного устранения аварий,  а так же защищаются социально-экономические интересы работников. Все сотрудники обеспечиваются качественной зимней и летней спецодеждой. Помимо этого мы не стоим на месте и каждый год обновляем наш автопарк. 
 
Співробітники КП, додає Євгеній Дегтяр, працюють на сучасній техніці, це дозволяє максимально швидко виправити ту чи іншу проблемну аварійну ситуацію, це по-перше. А по-друге, на ній просто приємно виконувати поставлені завдання. Також підприємство частково чи у повному обсязі фінансує навчання підлітків в вищих чи середніх спеціалізованих учбових закладах по необхідним для КП спеціальностям. Та і це не всі переваги. Рішенням сесії Харківської міської ради надані додаткові пільги окремим категоріям робочих на оплату комунальних послуг.
 
Євгеній Дегтяр заступник Генерального директора з загальних питань КП "Харківводоканал" 
 
Льгота предоставляется в размере 100% в пределах социального норматива по таким категориям рабочих как слесари аварийно-восстановительных работ, слесари-ремонтники, электромонтёрам, машинистам, водителям транспортных средств, задействованных на ликвидации повреждений на сетях города. Так же хотелось отметить, что сотрудники нашего КП "Харьковводоканал" имеют возможность на льготных условиях оздоровить свою семью, своих деток в наших оздоровительных учреждениях "Аква", "Факел" и "Ромашка".
 
Більш детальна інформація про необхідні спеціальності є на офіційному сайті КП "Харківводоканал". Нададуть її всім бажаючим і в відділі кадрів підприємства.