“Ви робите таким чином, щоб люди виходили від вас з надією”, – Ігор Терехов

07.12.2023 11:36   -

Вони, як частина одного великого механізму, що рухає місто вперед. Дає йому можливість жити попри всі складнощі та допомагає його мешканцям, харків’янам, у будь-яких питаннях. І зараз вони, як ніколи єдине ціле, одна велика команда. Все це про представників органів місцевого самоврядування. Тих, які працюють в Індустріальному районі з нагоди професійного свята привітали.

ДАР’Я ПАНАСЕНКО ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА АДМІНІСТРАЦІЇ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ
Ми не могли допустити хаосу, треба було приймати дуже швидкі рішення, конструктивні. Розуміти, які в нас є ресурси, щоб забезпечити нормальну роботу багатьох, майже всіх сфер міського господарства для того, щоб наші мешканці, харків’яни, вони не залишились у цій біді сам на сам. Шановні харків’яни, вітаю вас з прийдешніми новорічними святами і хочу побажати вам насамперед миру, нашої перемоги, яку ми бажаємо отримати якнайшвидше, для того, щоб всі наші близькі і рідни були завжди поряд з нами, були всі здорові. Здійснення всіх бажань!

НАТАЛЯ КОРОТКА НАЧАЛЬНИК ЗАГАЛЬНОГО ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ
В цей важкий час для країни дуже важливо бути разом, бути однією сім’єю, яка згуртувалася, яка допомагає один одному в складних ситуаціях і завжди підтримує. Дуже хвилюємось за наших хлопців, які нас захищають. Тому їм дуже низький уклін за те, що вони нам дають можливість відсвяткувати це свято в нашій сім’ї, в нашій харківській родині, де завжди всі разом.

ОЛЕНА ДВОРНИК ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ
Харків’яни – це надзвичайні люди, вони дуже мужні, не дивлячись на всі негаразди, які склались у нашому місті. Але ми всі разом, ми об’єдналися. Наші освітяни, я з освіти, вибачте, я повинна про них сказати – наші вчителі найкращі! Не дивлячись на все, вони працюють, навчають і виховують наше молоде покоління у повазі до Батьківщини, до нашого рідного міста Харкова. Тому, що вони наше майбутнє і вони будуть розбудовувати нашу країну і наше місто! Шановні харків’яни, хочу привітати вас з прийдешніми святами побажати вам, перш за все, затишку в ваших родинах, здоров’я, наснаги і вири у перемогу!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Щирі слова подяки вам усім! Бо ми з вами пережили дуже важкі часи і переживаємо зараз дуже важкі виклики. Але ми у Харкові, ми працюємо для людей і заради людей. І знаєте, я хочу сказати вам щирі слова вдячності, бо я розумію, що приходять до вас знаєте, коли щось потрібно. І не завжди з гарним настроєм, відверто кажучи. А ви робите таким чином, щоб люди виходили від вас з надією. А саме головне, що ви робите щоб у Харкові було тепло в оселях харків’ян, щоб була вода в оселях харків’ян. Людям сплачують пенсії, соціальні виплати – і це ваша заслуга. Я дуже вдячний вам за це. Я хочу побажати вам усім терпіння, бо к вам приходять люди і ви все це до себе берете. Терпіння, щастя, миру, перемоги звісно, злагоди.

ОСТАННІ НОВИНИ