Вулиця Сумська та проспект Гагаріна. Яку дорогу завершать реконструювати раніше?

26.07.2013 19:44   -
Автор:

Перетин Сумської та Петровського. З одного боку вулиці – шляховики вкладають асфальт, з іншого – тільки почали знімати старий.

Так, крок за кроком, Сумську продовжують капітально ремонтувати. Бо перекривати відразу всю вулицю – буде для водіїв не зручно.

Василь майстер КП "Шляхрембуд"

-Делаем поэтапнно. Так, чтоб пропускать движение, всю не закрывать улицу. Поэтому поэтапно мы делаем один сектор сделали, второй, теперь третий готовим. Третий будет протяжённость до проспекта Правды.

Та спочатку Сумську застелять у один, нижній шар. Потім прочистять всі ливньовки, вирівнювати люки та бордюри.

Ігор Жданюк заступник директора Департаменту будівництва й дорожнього господарства

-Концепция по всей улице Сумской – мы везде делаем понижающие пандусы для маломобильных групп населения. Поэтому работы здесь затянутся приблизительно ещё на неделю. Очень сложный узел, потому что достаточно много тротуара не в асфальтобетонной плитке, её приходится аккуратно разбирать и устанавливать на место.

Роботи з укладання заключного шару асфальту на Сумській проводитимуть після двадцять третього серпня, говорять шляховики. Цей процес планують завершити до першого вересня.

А от на проспекті Гагаріна – заасфальтувати дорогу на сто відсотків планують до Дня міста. Зараз тут робочі – ремонтують ті ділянки, де просів асфальт після зими. Працюють тут і інші комунальні служби.

Ігор Жданюк заступник директора Департаменту будівництва й дорожнього господарства

-Это участок, на котором сейчас окончательно восстанавливаются дождеприёмные колодцы на нужную высоту. Устанавливаются непосредственно всякие метры проезжей части по борту.

Проводять дорожні роботи шляховики в усіх районах міста. Вже заплановано до початку осіні охопити роботою об'єкти і на Салтівці, і на Нових Домах, і у центрі міста.

Олена Завгородня