Вторая зима для тигра Елисея из Харьковского зоопарка

27.02.2018 13:15   -
Автор:
З маленького смугастого рудого кошеня він перетворився на справжнього хижака, хазяїна тайги. Тигр Єлисей з Харківського зоопарку вже повністю адаптувався в своєму вольєрі. Це вже друга зима для тварини у міському зоосаді. За цей час він значно зріс і набрав у вазі.
 
Жанна Сивуха представник Харківського зоопарку
 
Если приехал он к нам 60 килограммовым малышом, то сейчас красавец весит около 120 килограмм. Рацион у тигра сбалансированный. Основу составляет мясо – говядина и живой корм. Что касается поведения, то от пугливого котёнка не осталось не следа. Елисей адаптировался, стал более общительным, он очень игрив и любознателен. Но ко всему новому относится с осторожностью. 
 
Коли у вольєр Єлисея поставили справжню ялинку хижак довго її вивчав, обережно чіпав і спочатку думав, що вона жива, додає Жанна Сивуха. Адже від кожного дотику гілки ворушилися. Проте з часом зрозумів, що ялинка не представляє небезпеки, і осмілів. Співробітники зоопарку завжди намагаються внести різноманітність в життя своїх вихованців. Поява зеленої красуні в вольєрі Єлисея не дає тварині нудьгувати.
 
Жанна Сивуха представник Харківського зоопарку
 
Гулять и играть Елисей любит в любую погоду. Как говорится "Что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной…". Ни мороз, ни обильный снегопад, ни ливень – для Елисея это не помеха, для того чтобы гулять и играть. Он как настоящий маленький ребёнок, любит гулять в абсолютно любую погоду.
 
Побачити тигра Єлисея та інших мешканців Харківського зоопарку городяни та гості міста зможуть після масштабної реконструкції. Вона наразі триває.