Встреча с ветеранами в Киевском районе

24.10.2012 19:01   -
Автор:

Вічна шана та вічна повага. У Київському районі зустрічі із ветеранами вже давно стали традиційними. Вони завжди у центрі уваги. Так і цього разу. Напередодні Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників для них влаштували концерт.

Привітати ветеранів зі святом приїхала і народний депутат України Ірина Бережна. Парламентар каже: для тих, хто пережив роки війни та воював за батьківщину, необхідно створювати гідні умови для життя. І сучасне покоління у боргу перед ветеранами за відвойоване мирне небо.

Ірина Бережна народний депутат України

-Я тоже, как и любая семья, имела дедушек, которые прошли войну. Один дедушка мой, к сожеленеию, погиб в сорок третьем. Второй дошел до Берлина, потерял ногу и я лично вам гарантирую,что мы все сделаем для того, чтобы городу Харькову был присвоен почетный статус города воинской славы.

Окрім цього, народна обраниця виступає за створення єдиного реєстру ліків, яких потребують ветерани та пенсіонери. Подібна програма вже є в Європі. Тепер необхідно аби люди похилого віку вже в Україні отримували лікарську допомогу. Також Ірина Бережна виступає за те, аби знизити пенсійний вік тим громадянам, які працюють з юності. Харків"яни такі ініціативи підтримують.

Лариса Чаленко пенсіонерка

-Хочется ей конечно новшеств, первернуть все и это надо только приветствовать это.

Євгенія Кутнова, Віктор Ноздрачов.Харьковские Известия