Встреча народного депутата Украины Валерия Писаренко со студентами

18.05.2012 00:34   -
Автор:

Студентка Євгенія Ішханян мешкає в одному із гуртожитків на Олексіїївці. Розповідає, побутових проблем  у їхньому спільному домі чимало. Проте позбутись їх пообіцяв допомогти народний депутат Валерій Писаренко.

Євгенія Ішханян , студентка ІІ курсу, мешканка гуртожитку:

-Сделают нам душевые кабинки, ремонт в женской душевой, будут работать  лифты и один и второй, потому что очень сложно, проблема с лифтами это у нас бесконечно.
 
Такі питання постають чи не в кожному другому студентському гуртожитку. Тут мешкають іногородні студенти, більшість приємно дивується відкритості владників. Олег Жемчужний з Чернігова. Каже, там подібна практика не поширена і дарма.

Олег Жемчужин , староста блоку у гуртожитку:

-Меня радует здесь в Харькове то, что приходят депутаты, общаются со студентами, и мэр города приезжал, и вот благодаря ему у нас дорожка, которая была в очень ужасном и девочки ламали себе каблуки.

Сам Валерій Писаренко переконаний – побачити проблеми на власні очі краще, ніж сто разів почути про них. На місці дійти порозуміння і визначитись з рішенням проблеми значно простіше.

Валерій Писаренко,  Народний депутат України:

-На каждое предложение посетить общежитие, я не отказываюсь. И как правило проблемы одни и те же. Наша задача сегодня- это обьеденить работу и городских служб, и на уровне государства внедрить программу, которая бы позволила студентам не отвлекаться на бытовые условия, и заниматься преобетением знаний.

Євгенія Фатєєва,  голова студентської ради:

-Такие встречи полезны, полезны не только студенчеству. Когда к тебе приходят разговаривают напрямую, тет-а-тет, без посредников, тебе не нужно писать там письма или еще там что-нибудь, это вообще просто замечательно.

Народний депутат обіцяє підняти це питання і в Кабінеті Міністрів, після Євро дві тисячі дванадцять та літніх канікул. Адже державне фінансування для ремонту, відновлення студентських гуртожитків необхідно для поліпшення елементарних житлових умов молоді.

Євгенія Кутнова, Євген Шинкаренко. Харьковские Известия