Встреча Ирины Бережной с жителями 522-го микрорайона

04.07.2012 23:10   -
Автор:

Мешканцям 522 мікрорайону не дають спокійно жити викиди із пивоварні. Ввечері людям тут просто нічим дихати, скаржаться вони народній обраниці Ірині Бережній. Яка приїхала сюди з інспекцією.

Ніна, місцева мешканка:

-Все запахи от готовки идут к нам в квартиры, открыть квартиру просто невозможно

Відсутні фільтри чи з вентиляцією проблеми – це доведеться з"ясувати, каже Ірина Бережна. І обіцяє людям допомогти у вирішенні цього проблемного питання.

-Мы сейчас в среду комплексную проверку всего сделаем, после этого мы еще раз к вам приедем, расскажем как и что здесь обстоит и вы будете помогать нам их контролировать

Далі у двори. Мешканці будинків, що по вулиці Героїв Праці, показують Народному депутату стан прибудинкової території. Серйозні нарікання викликають недисципліновані автовласники, які паркують машини на тутешньому дитмайданчику.

Тетяна, місцева мешканка:

-Здесь дети бегают, а они ездят, просто сделали шоссе здесь, а собьет кто-нибудь, что тогда. А скажешь тебя посылают далеко

Виправити ситуацію можна, каже Ірина Бережна і дає завдання комунальникам встановити по периметру дитмайданчика огорожу. Далі – з інспекцією у під"їзди. Нещодавно ось у цьому мешканці верхніх поверхів провели ремонт за власний кошт, а провайдери все зіпсували.

Валентина, місцева мешканка:

-Все вот это дырки. Нам попортили все стены

Чотири оператори, які вхожі до будинку тепер між собою з"ясовуватимуть – хто з них наплів таке павутиння і кому за це відповідати. Ірина Бережна всі скарги людей занотувала і взяла на свій особистий контроль.

Ірина Бережна ,Народний депутат України:

-Мы будем здесь работать долго, системно и плодотворно. И я уверена совсем скоро, в ближайшее время уже будет за что и чем отчитаться. И показать реальный эффективный результат

На результат від зустрічі чекають і маленькі мешканці п"ятсот двадцять другого мікрорайону. Народний депутат пообіцяла їм встановити на подвір"ї ігровий майданчик.

Олена Мітясова, Євген Карпенко, Харьковские Известия.