Встреча депутата горсовета Анатолия Денисенко с горожанами

12.09.2012 18:55   -
Автор:

Ольга Гамзина разом з дітьми та онуками мешкає в однокімнатній квартирі. Жінка розповідає, вже давно мріє покращити житлові умови.

Ольга Гамзина харків'янка

-У меня дочка тридцатидвух лет, живет у меня с внуком, она разведена. Вот как бы нам, чтобы получилось доступное жилье для нее.

Дізнатись про умови нової програми іпотечного кредитування, яку ініціював Президент, у жінки випала нагода на роботі. На їхнє підприємство завітав депутат міськради Анатолій Денисенко. Чоловік каже, умови найпростіші. Ніяких черг на житло, мінімальний перший внесок, а головне шістнадцять відсотків річних, з яких тринадцять сплачує держава. У людей на зустрічі із депутатом – питань чимало. Це і відсутність внутрішньоквартальних доріг, діряві дахи, застарілі труби водопостачання. Така ситуація,- каже Анатолій Денисенко, не тільки у Харкові, а й в інших містах. Лише міський бюджет її не потягне. Проблема потребує вирішення на державному рівні.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-До тех пор пока мы не сможем провести реформу ЖКХ, расставить правильно приоритеты для решения этих непростых задач, эту проблему решить невозможно. Мы занимаемся тем, что просто реагируем на обращения, по сути латаем дыры. Но я уверен, что в ближайшем будущем в нашей стране будет принята реформа ЖКХ.

Тоді, каже депутат, усі ремонти можна буде робити капітально, а не частково. Окрім цього, на зустрічі, люди звернули увагу депутата на недостатню кількість зупинок міського транспорту, лав. Благоустрій, -розповідає Анатолій Денисенко, нині проходить по всьому місту. У  Комінтернівському та ЧервонозавОдському районах вже відремонтовано шістсот вхідних груп до будинків, встановлено сто дитячих майданчиків, відремонтовано чотири стадіони. А в районі "овочевої фабрики", відновлено постачання гарячої води, якої не було двадцять років. Зміни відчутні для городян.

Віра Парсона харків'янка

-Порядок везде навели, дороги, детские площадки, цветов очень много, красиво везде. Транспорт, я понимаю, что это в городе, но и в районе обновили парк.

Та й взагалі, кажуть працівники, такі зустрічі вкрай необхідні. Тоді питання вирішуються скоріше.

Валентина Коломієць харків'янка

-Это большая помощь, знать о человеке ближе, какой он, что из себя представляет, кто он и что он. Почаще бы с такими людьми встречаться, вообще было бы хорошо.

Євгенія Кутнова, Євген Шинкаренко. Харьковские Известия