Всеукраїнський семінар

17.08.2012 11:23   -
Автор:

 

Керівники дозвільних центрів і державні адміністратори зібралися разом. За круглим столом обговорювали інновації та останні тенденції у цій сфері.

Микола Поворозник начальник ГУ з питань регуляторної політики м.Києва

– Однозначно у цій сфері потрібно спілкуватися тому що загалом ми маємо прийти до якоїсь уніфікації взагалі роботи. Взагалом це має бути платформа, уніфікована для всій території України.

Не випадково майданчиком для обговорення обрали саме Першу столицю. Бо в ній єдиний дозвільний центр функціонує понад рік. І постійно удосконалюється, говорять його керівники. Це на власні очі змогли побачити і гості семінару під час екскурсії. Сучасний рівень обслуговування, електронна черга та досконалий менеджмент. Такий підхід допомагає підприємцям уникнути черг у дозвільному центрі і гарантувати прозорість видачі потрібних для них документів.

Тетяна Чечетова-Терашвілі начальник Управління підприємництва Департаменту підприємництва та споживчого ринку

– Мы надеемся, что сегодня как раз вот те наболевшие вопросы, те ноу-хау, инновационный подходы в ряде регионов которые уже осуществляются, в частности, и в Харькове. Как мы знаем, г.Харьков далеко продвинулся в ряде реализации этой реформы в рамках разрешительной системы – оно будет озвечено и передан опыт тем регионоам, которые идут за нами следом.

Олена Завгородня, Євгеній Дроботов. «Харьковские Известия»