Все лучшее строится только в тесном сотрудничестве

25.10.2012 19:19   -
Автор:

Свій візит на Лозівщину губернатор Михайло Добкін розпочав з відвідин місця, де розпочали зведення фізкультурно-оздоровчого комплексу. Там він разом із керівниками району заклав капсулу з посланням нащадкам вже в готовий фундамент.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-Мы сегодня заложили капсулу строительства нового физкультурно-оздоровительного комплекса, через год, максимум 14 месяцев, мы  его откроем, в нем будут заниматься дети, в нем будут заниматься те люди, которые не видят себя без занятия спортом.

Після губернатор відвідав Лозівський міжрайонний медичний центр, де нещодавно відремонтували оперблок. Нові палати інтенсивної терапії, чотири операційні, сучасне приймальне відділення. В ньому є все, щоб надавати меддопомогу високого рівня.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-Это десятое которое мы открываем за последние два года, здесь могут оперировать самые лучшие хирурги Украины, не стыдно иностранцев пригласить.Современное оборудование для подачи анестезии, современное оборудование лапароскопическое, все что нужно, присутствует.

Після оглядин медцентру очільник області приділив увагу промисловості району. Поспілкувався з робочими ковальсько-механічного заводу. Ті звернулися до губернатора з проханням налагодити співпрацю між їхнім підприємством та Харківським тракторним заводом.
Мова йде про підписання договору, згідно з яким ХТЗ закуповував би у Лозівського мости для тракторів, які поки що закупляють у китайців. Вони дешевші, але якість гірша.  

слюсар

-И если договор будет подписан, значит более 600 человек наших останутся  с работой.

Губернатор пообіцяв, наступного тижня відбудеться зустріч між керівниками обох підприємств, де буде обговорюватися можливість налагодження такої співпраці. Відвідини губернатора на Лозівщині завершилися зустріччю з мешканцями району в місцевому клубі. Там він відповів на багато запитань. Починаючи від виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери та нарахування пенсій соціально незахищеним верствам населення до проблем земельного характеру, розвитку сільського господарства та цін на блакитне паливо.

Олександра Суфіянова, Ярослав Кононенко, Харьковские Известия.