Впервые за 20 лет начали ремонтировать улицу Грековскую

02.08.2012 17:58   -
Автор:

Ями та вибоїни – раніше так виглядала вулиця Греківська. Місцеві жителі кажуть, тут не можна було, ні проїхати ,ні пройти. Особливо це було складно для людей с вадами зору, співтовариство яких розташоване поряд. Мешканці написали листа до мерії з проханням хоч якось вирішити це питання. За деякий час на вулицю заїхала дорожньо-ремонтна техніка.  

Катерина, мешканка вулиці Греківської:

-Тут 20 лет дорога не ремонтировалась ни разу. Когда заехала первая техника, люди тут ликовали просто. Это была радость как в 45 году, когда пришли наши.

Роботи ведуться вже кілька днів, розповідють місцеві. І результат вже помітний – шар асфальту підняли до рівня трамвайних колій, тож тепер перетинати дорогу буде зручніше, як водіям так і пішоходам. Закінчити ремонтувати цю ділянку дороги комунальники обіцяють вже сьогодні.

Володимир Гавріленко, виконроб:

-Отфрезеровали улицу Грековскую и все сопутствующие работы выполнили для того чтобы укладывать асфальт – люки поправили, подняли, разгрузочные плиты положили, эмульсию проливаем и кладем асфальт.

Але ремонтні роботи ведуться не лише на дорогах місцевих значень. В області також вкладають новий асфальт. Взагалі цього року на ремонт, реконструкцію та утримання доріг комунальної власності з державного бюджету виділено майже 115 мільйонів гривень. Більша половина з них – на шляхи Харкова, інші – по районах регіону.