Возрождение Дзержинского района

26.07.2012 18:21   -
Автор:

Вулиця Леніна, сорок один. Вхідні групи у цьому будинку не ремонтувались десятки років. Місцеві мешканці власними силами не могли провести роботи.

Галина Сніжко, мешканка буд. № 41 по вул. Леніна:

-Крысы вылазили из-под крыльца, побитая была стенка вот там вроде бы плитка черная, она вся побитая была. Конечно довольны, довольны.

Люди задоволені, адже тепер територія біля їхнього під"їзду приведена до ладу. Вони кілька тижнів тому звернулись по допомогу до народного депутата Валерія Писаренка, і вона надійшла.  

Ніна Скрипка, мешканка буд. № 41 по вул. Леніна:

-Писали, ходили к нему, сделали, спасибо ему. Вот дня три-четыри, как сделали нам.

Схожа ситуація виникла із будинком тридцять чотири по проспекту Людвіга Свободи. До під"їздів взагалі неможливо було підійти,- кажуть люди. Вхідні групи знаходились в аварійному стані. Наразі їх капітально відремонтували.

Тамара Ільїна, мешканка буд. № 34 по пр. Л.Свободи:

-Покрасили ступеньки вот, зацементировали, на козырьке сделали крышу, смолой заделали и рубероидом. Вообщем сделали, покрасили потолок, падал на голову, побелили, свет сделали.

Завершується ремонт сходів і по вулиці Отакара Яроша, 37.

Юрій ,будівельник:

-Вот это сделали, там ступеньки, подштукатурили, отам шпакленуть нужно, уголки наваривали. Крыльцо сломали, по-новому выкладываем.

Відремонтовані вхідні групи до будинків і по вулиці Дерев"янко вісім, і на Ахсарова дев"ять та тринадцять. Благоустрій завершений і біля четвертої дитячої поліклініки.

Валерій Писаренко, народний депутат України:

-Работы по благоустройству продолжаются. И очень приятно, что граждане очень активно принимают в этом участие, нам дают много советов и указывают на те неудобства, которые уже возникли на сегодня и требуются исправить.

Окрім того, народний депутат Валерій Писаренко переймається проблемами студентів. У гуртожитках на Олексіївці також буде вирішено ряд комунальних питань. За його підтримки пройшла реконструкція у Саржиному яру. Там встановили турніки для спортсменів. Нині проходить ще одна масштабна робота у сквері по вулиці Двадцять третього серпня. Оновлене місце відпочинку планують відкрити до Дня міста. Але на цьому, каже Валерій Писаренко, роботи не закінчаться, відродження Дзержинського району триватиме і надалі.

Євгенія Кутнова, Євген Шинкаренко.Харьковские Известия.