Возле станции метро “Киевская” женщина попала под трамвай

22.09.2017 15:46   -
Автор:
Пів на третю, вулиця Шевченка сорок два А. Саме сюди під'їжджав трамвай номер шістнадцять А. На цьому відео видно, що він рухається разом із потоком машин, тобто на зелений сигнал світлофора. Проте раптово трамвайні колії вирішує перейти жінка. Водій сигналить, давить на гальма, однак зіткнення не вдається оминути. 
 
Камран Айдінов старший слідчий відділу розслідування злочинів у сфері транспорту
 
За попередньою інформацією нам відомо, що пішохід перетинав проїжджу частину на червоний сигнал світлофора. Також є два свідка- очевидці даної дорожньо-транспортної пригоди, які пояснили, що в момент, коли стався наїзд трамваєм водій трамваю подавав звуковий сигнал, невідомо по якій причині пішохід раптово почав рух.
 
Постраждала жінка тисяча дев'ятсот шістдесят дев'ятого року народження. Вже за п'ять хвилин після зіткнення її забрала швидка. Жінці відрізало праву ногу. Медики провели необхідні операції. Водій трамваю у шоковому стані. З відео видно, що він намагався зробити все, що міг, проте гальмівного шляху не вистачило. Всі обставини даної події тепер з'ясовуватимуть слідчі. 
 
Камран Айдінов старший слідчий відділу розслідування злочинів у сфері транспорту
 
За даним фактом буде внесено матеріал до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286, тобто порушення правил безпеки руху.
 
Тим часом, у профільному комунальному підприємстві просять людей бути більш уважними на дорозі, берегти своє здоров'я та життя.