Воспитанники Харьковской хореографической школы получили награды

16.04.2019 14:24   -
Автор:
Її грації, красі та легкості рухів можна позаздрити. Марія Бершова розпочала свій творчий шлях балерини ще зовсім юною. В 4 роки потрапивши на концерт своєї рідної тітки в театр опери та балету вона раз і назавжди закохалася в це мистецтво. Пам'ятає як матуся привела її до хореографічної школи, як все починалося, як не виходило. Але наполегливість і поставлена мета допомогли подолати всі труднощі. Балет – це красиво, зізнається дівчина, але і не так то просто.
 
Марія Бершова балерина, вихованка балетної школи
 
Я не знаю кто это говорит, балет очень тяжёлое искусство, но выступать на сцене, видеть зрителей – это стоит всех тренировок и всех трудов, которые мы в зале испытываем. Я сейчас себя затачиваю под балет конкретно и я планирую поступать в училище после 8 класса. 
 
Харківська хореографічна школа, що в Шевченківському районі, є своєрідною кузнею кадрів. Зараз тут навчається мистецтву прекрасного близько 1 000 дітей віком від 3 до 16 років. Вихованці школи – постійні учасники, лауреати, дипломанти Міжнародних фестивалів і конкурсів балетного мистецтва. 
 
Ось і сьогодні на звітному концерті не обійшлося без нагород. Їх приїхав вручити особисто народний депутат України Валерій Писаренко. Владник вже багато років є другом цього творчого закладу і підтримує колектив у будь-яких питаннях.
 
Валерій Писаренко народний депутат України
 
Я думаю, что очень важно, что в Харькове этим занимаются и этому уделяют много внимания. И сегодня, мы наверное, уже действительно являемся центром культуры и творчества, особенно детского, в Украине. Это очень важно, это нам даёт надежды на будущее, потому что такое поколение оно не может нас не радовать и я думаю, что эти дети, счастливые дети должны дальше строить счастливую страну. Находясь здесь мы набираемся позитивными эмоциями, которые дальше двигают нас на наш труд. Поэтому и дальше будем поддерживать и дальше будем обмениваться счастьем.