Вони покращать ситуацію з пасажирськими перевезеннями» Німецькі автобуси курсуватимуть Харковом (відео)

21.08.2023 14:41   -

До Харкова прибула партія автобусів в якості гуманітарної допомоги від міста-побратима. Приїхали машини своїм ходом з Європи. Всі незабаром вже виїдуть на маршрути.

ОЛЕКСІЙ БОРОДАЄВСЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОБУСІВ КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
Ми отримали від наших міст-партнерів із ЄС, а саме з Німеччини, місто Нюрнберг ми отримали 9 одиниць автобусів марки «МАN». Ці автобуси будуть курсувати на вулично-дорожній мережі міста Харкова.Вже  найближчий час декілька з них розпочнуть свою роботу. Автобуси дврух видів. 12-ти метрові та 18-ти метрові. Планується, що автобуси будуть курсувати на 204 маршруті та 63 маршруті. Це нам дозволить посилити пасажирськн сполучення між Індустріальним районом та районом Північної Салтівки. Та Східної Салтівки і Олексіївки.

Це поки перша партія автобусів, що пообіцяло передати Харкову німецьке місто-побратим. Загалом з Нюрнберга мають приїхати 40 автобусів різних типів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.


Автобуси хоч не нові, але в доброму стані. І що найголовніше, завдяки такій міжнародній допомозі Харкову вдається скорочувати інтервал на тих маршрутах, де спостерігається приріст пасажиропотоку. Оскільки харків’яни дедалі жваво повертаються до рідного міста зі всіх куточків країни та світу. Подібного роду допомогу у вигляді транспорту Харків отримує не вперше. І мова не лише про Нюрнберг.

ОЛЕКСІЙ БОРОДАЄВСЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОБУСІВ КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
Загалом Харків отримав 12 автобусів від міста Нюрнберг та 9-ть автобусів від наших партнерів з Чехії та Польщі. Підприємство випускає по максимальній змозі воно випускає рухомий склад на маршрути. Якраз саме ця допомога від наших європейських партнерів вона на сам перед поліпшить, поліпшить трошки, але поліпшить ситуацію в місті з пасажирськими перевезеннями.

На даний момент близько 90 комунальних автобусів обслуговують понад 40 міських маршрутів. Але, щоб вирівняти інтервал руху, через збільшення пасажиропотоку, Харків має високу потребу в поповненню парку машин громадського транспорту. Оскільки, кажуть фахівці, дуже багато комунальних автобусів були понівечені під час ворожих обстрілів.

ОЛЕКСІЙ БОРОДАЄВСЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОБУСІВ КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
Враховуючи те, що до міста повертаються все більше і більше його мешканців і гості приїжджають, тому зараз потрібно близько 200 автобусів. Які б ми могли щоденно випускати в лінії для роботи в місті. Також підприємство дуже гостро потребує водійського складу. Бо автобусом потрібно вміти керувати і підприємство не припиняє набір водіїв автобусів категорії Д у нашому дружньому колективі.

ОСТАННІ НОВИНИ