Вони працюють під час війни. Ігор Терехов подякував працівникам легкої промисловості (відео)

09.06.2023 16:15   -

Вони працюють попри непросту ситуацію в країні. Щодня виготовляючи чималу кількість своєї продукції, що користується попитом як в Україні так і за кордоном. Це харківське підприємство виготовляє Big Bag або гнучкі та м’які контейнери. Це така собі великогабаритна упаковка для транспортування та зберігання сипучої продукції.

ВЛАДЛЕН ВАВІЛОВ ГОЛОВА РАДИ ДИРЕКТОРІВ ТОВ «ДЕБАНТ УКРАЇНА»
Після початку війни ми не працювали 1,5-2 місяці, а потім потроху вирішили відновити свою діяльність. І з середини травня минулого року ми відмовились від всяких варіантів релокації і взяли напрямок на повне відновлення нашого виробництва. Зараз ми тут, працюємо, проводимо реконструкції, продовжуємо сталий розвиток, бо ми, я хочу процитувати мера нашого міста «харків’яни». Бо кожен день ми відчуваємо підтримку нашої міської влади.

Харківський міський голова Ігор Терехов відвідав робочі цехи підприємства, подякував співробітникам компанії за підтримку економіки Харкова в умовах війни та привітав всіх присутніх з професійним святом днем робітників легкої промисловості та 20-річним ювілеєм. Кращі співробітники товариства отримали нагороди із рук очільника міста.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Хочу сказати, що мене дуже вразило те виробництво, яке ви маєте. Я дуже вдячний кожному з вас, котрі попри жахи війни залишились в Харкові і працюють, що саме головне. Ми повинні розуміти, що Харків – це дуже знаково, що ми усі разом будемо повинні після нашої перемоги, а я впевнений як і ви в нашій перемозі, відбудовувати наше рідне місто! Дуже багато доведеться нам зробити. Я пройшовся по вашим цехам і побачив ту працю, той неймовірно тяжкий труд але такий необхідний для нас усіх. Я вдячний вам за вашу позицію, вдячний за те, що ви робите.

ОСТАННІ НОВИНИ