Водитель иномарки насмерть сбил 17 летнего парня и скрылся с места ДТП

17.01.2018 13:21   -
Автор:
Пішохідний перехід в районі перехрестя Салтівського шосе та вулиці Гвардійців Широнінців. На цих кадрах з відеореєстратора, оприлюднених в інтернеті одним з харківських водіїв, видно як група людей переходить дорогу. Через пару секунд на відео з'являється хлопець, який так само намагається… перебігти дорогу. Але вже за секунду його збиває іномарка.
 
Вікторія Дмитренко продавець магазину, поряд з яким сталася ДТП
 
Мальчик умер сразу. Я подходила смотрела, там не было даже никаких движений, он был весь в крови, сильно побитый. У него было всё лицо в крови разбито. И когда скорая приехала и подняла ему одежду, у него был полностью синий бок один. 
 
Водій іномарки залишив місце ДТП. Згодом патрульні знайшли автомобіль неподалік від місця скоєння аварії. За кілька годин пошуків правоохоронці знаходять і водія іномарки, що збив 17 річного хлопця. Ним виявився 18-річний харків’янин. Його затримано. Наразі  вирішується питання щодо обрання для водія іномарки міри запобіжного заходу. 
 
Дмитро Карпенко т.в.о. начальника відділу СУ ГУНП в Харківській області
 
У зв'зку з тим, що водій своїми неправомірними діями залишив пішохода, на якого здійснив наїзд, у небезпечному для життя стані також буде вирішуватися питання про відкриття відносно нього кримінального провадження за статтею 135 Кримінального Кодексу України. 
   
Міру запобіжного заходу правопорушнику суд обиратиме вже завтра, кажуть правоохоронці. 18 річному водієві іномарки загрожує до 8 років тюремного ув’язнення. Досудове розслідування триває.