Во Фрунзенском районе чествовали победителей райнного конкурса “Учитель года – 2016”

03.03.2016 15:16   -
Автор:

Ось вони лауреати і переможці райнного етапу конкурсу "Учитель року – 2016". 14 педагогів навчальних закладів Фрунзенського району, які довели, що не тільки гідні своєї професії, а й ще, за результатами оцінювання журі, є кращими з кращих.

Тетяна Топчій голова адміністрації Фрунзенського району

Звичайно професія вчителя з поміж інших найскладніша і найважливіша, адже педагог не тільки повинен мати знання і володіти майстерністю, а й повинен вміти вчитися самому.

І це вони продемонстрували повною мірою. Адже у конкурсі приймали участь і молоді педагоги, і авторитетні. І всі вони ділилися своїм досвідом і удосконалювали свої знання та майстерність.   

Олена Дабдіна викладач англійської мови гімназії №14

Знаете в чём плюс этого конкурса, ты действительно показываешь себе, что ты можешь подняться ещё на одну ступеньку выше в своей учительской карьере, стать в чём-то ещё лучше.

Тож за високий професіоналізм нагороди по заслугах – грамоти, дипломи та чисельні вітання та цінні подарунки від адміністрації району, міської ради та народного депутата України та співголови депутатської групи партії "Відродження" Віталія Хомутинніка.  

Олексій Навроцький депутат Харківської міської ради

Коллектив работников образования Фрунзенского района славен своими замечательными традициями и одна из них это конкурс "Учитель года", в которой принимают участие лучшие из лучших. Поэтому мы здесь сегодня для того, чтобы чествовать наших лучших учителей и сказать им спасибо за педагогическое мастерство и за самоотверженный труд.