Во дворе по Метростроителей, 15 провели капремонт тротуаров и внутриквартальной дороги

27.07.2017 14:06   -
Автор:
Внутрішньоквартальна дорога у дворі по вулиці Метробудівників, 15, що у Київському районі, на капітальному ремонті. Тут у четвер шляховики вкладають нове асфальтобетонне покриття. Як на самій внутрішньокварталці так і на пішохідних зонах. Площа даного об'єкту 1 250 квадратних метрів. Цей двір один із 300, що цього року потрапив в титульний список ремонту. 
 
Ганна Василівна місцева мешканка, пенсіонерка
 
Вот тут ямы, вот тут выбоины, а идёшь же и особо под ноги не смотришь. Сколько людей здесь подворачивали ноги. И вызывали скорую и везли вот в наш травмпункт. Дорога была ужасная, ужасная не то слово.  Но, а сейчас спасибо, теперь мы рады, будем ходить-летать, даже в таком возрасте уже не будем спотыкатьсяя. 
 
Петро місцевий мешканець, автовласник
 
Дорога была действительно в плохом состоянии, особенное если на машине и это не Джип проехать было очень сложно. Правда. И ждали, ждали, видели что в других районах всё делается всё надеялись, что и у нас сделают. Ну вот дождались. 
 
Також в рамках капремонту шляховики провели повний демонтаж бордюрного каменю та поребрику. На прохання місцевих автовласників буде створено дві парковки, яких у дворі, доречі, і зовсім не було. 
 
Кирило Стефанович начальник ділянки підрядної організації
 
В рамках проведения капитального ремонта данного объекта было заменено 500 метров погонных бордюрного камня, 300 метров погонных поребрика. На тротуарные зоны было уложено 45 тонн песчаного асфальтобетона. На проезжую часть планируем уложить 180 тонн асфальтобетона. 
 
Завершити оновлення внутрішньоквартальної дороги та пішохідних зон у доврі по вулиці Метробудівників, 15 ця бригада шляховиків планує за день. Далі нові об'єкти. У найближчих планах двори по вулицях Метробудівників, 29 та Наталії Ужвій, 112, Тракторобудівників, 105 та Зубенко, 72. Трохи згодом, ця бригада комунальників, займется ремонтом пошкодженого покриття у дворах по провулку Лісопарківському, 7 та у дворі по вулиці Алчевських, 37.