Во дворе по Мерефянскому шоссе, 6 установили современную спортплощадку

22.06.2015 17:23   -
Автор:

Тепер не тільки для малечі, а й для дорослих, які вирішили підкачати собі прес. Сьогодні у дворі 6 будинку по Мереф"янському шосе, це в Червонозаводському районі, працює бригада з встановлення спортивних тренажерів. Місцевий активіст Євген Бублей розповідає, місто з радістю пішло на зустріч мешканцям їхнього мікрорайону. У травні встановили дитячий майданчик, тепер спортивний.

Євген Бублей місцевий мешканець

Приходят совсем с других улиц детвора и мамочки, мы только рады своим детям пусть играются. Пусть занимаются спортом, а сейчас здесь детско-спортивный комплекс и это радует нас, чем они где-то будут бегать курить, что-то поджигать, костры жечь – они будут здесь заниматься.

Майданчики, як дитячий так і спортивний, будуть затребувані тут як ніколи, це підтверджує і начальник 61 дільниці "Жилкомсервісу" Олег Карпєєв. Бо малечі та тих, хто полюбляє здоровий спосіб життя у мікрорайоні чимало.

Олег Карпєєв начальник дільниці № 61 КП "Жилкомсервіс" Червонозаводського району

Площадка 6 элементная, соответствует всем ГОСТам, такие неоднократно у нас устанавливались на участке и показали себя как безопасные. Хочется так же обратиться к жильцам, чтобы они тоже в свою очередь следили за площадкой, чтобы не было фактов вандализма, разворовывания площадки. Чтобы она прослужила очень долго.

Наразі по місту, за підрахунками комунальників, з початку року вже встановили 80 спортивних майданчиків з 117 запланованих. Щодо дитячих майданчиків – з 232 запланованих встановили вже 176.