Во дворах Харькова продолжается ремонт дорожного покрытия

16.10.2019 13:15   -
Автор:
Проїхати було можна, але "дуже обережно", аби колесом автівки не потрапити в ту чи іншу яму. А якщо пройтися пішки – необхідно було уважно дивитися під ноги. Така ситуація ще не так давно була у дворі по Льва Ландау, 56/1, що в Немишлянському районі. Ініціативна група, зібравши підписи мешканців будинку, і прікріпивши до цього фото підтвердження пішли на особистий прийом до міського голови Геннадія Кернеса. Там реакція не змусила на себе довго чекати. Роботи стартували.
 
Михайло Хряков старший ремонтної бригади
 
Покрытие двора было в очень плачевном состоянии – борты поломаны, дороги абсолютно не было. Яма на яме. Местами покрытия вообще не было, абсолютно. Был проведён демонтаж бортов, демонтаж покрытия. Потом была произведена засыпка щебня. Поставлено 234 борта и 48 поребриков. 
 
На проведення всіх цих робіт у шляховиків, додає Михайло Хряков, пішло близько двох тижнів. Комунальники врахували всі побажання людей, одне з яких зробити пониження біля кожного з двох під'їздів п'ятиповерхівки.
 
Михайло Хряков старший ремонтної бригади
 
Для удобства сделали,чтобы люди смогли спокойно заходить в подъезды. По просьбе местных жителей сделали парковочные места. До этого не было ничего, абсолютно. Я надеюсь, что местным жителям нравится всё то, что мы делаем. Стараемся для них, для поднятия настроения и всего остального. Люди подходят и говорят спасибо огромное!