Владимир Скоробагач, который возглавил фракцию партии “Возрождение” в облсовете, рассказал в каком формате “Возрождение” будет работать с депутатами других партий

10.11.2015 15:48   -
Автор:

Володимир Скоробагач очолив фракцію партії "Відродження" в обласній раді. Таке  рішення ухвалили на партійному засіданні депутатів, які представлялимуть інтереси харків'ян в обласній раді нового скликання. Кандидатуру Володимира Скоробагача підтримали одноголосно.

Микола Тітов  депутат Харківської обласної ради 5, 6 та 7-го скликань

З його характером, з його діловими якостями вони дозволять йому співпрацювати не тільки у масштабах фракції партії "Відродження", але і з будь-якими фракціями в нашій обласній раді. І поєднання молодості і енергії керівника фракції і досвіду значної частини нашої фракції – це запорука успішної роботи не тільки нашої фракції, а й всієї обласної ради.

Володимир Скоробагач – депутат з досвідом. Він працював у Харківській міській раді двох скликань.

Володимир Скоробагач голова фракції партії "Відродження"

Я хочу поблагодарить своих коллег депутатов, за оказанное мне доверие. Мы показали на выборах достаточно хороший результат. Но никто останавливаться не собирается. Мы должны укрепить свой результат и приумножить, а самое главное, оправдать доверие наших избирателей. Всех интересует вопрос будем ли мы объединятся с какой-либо политической партией в облсовете, но я считаю, что там не место для политики, а место для нормальной конструктивной работы на благо Харьковщины, на благо харьковчан.

В найближчі дні, повідомив Володимир Скоробагач, партія планує визначитися з кандидатом, на посаду голови Харківської обласної ради.