Відродження соціальної сфери в Чугуївському та Великобурлуцькому районах

26.10.2012 22:29   -
Автор:

Медики села Введенка схвильовані, вперше за багато років -  в амбулаторії нове обладнання: прилад для діагностики крові та швидкісний стоматологічний апарат. Нове обладнання є, необхідно навести лад і у самій лікарні впевнений народний депутат Дмитро Шенцев, тож ремонт у амбулаторії буде зроблено, і оперативно.

Любов Подорожня завідувач амбулаторії с. Введенка Чугуївського району  

-Спасибо вам большое от всего коллектива, от всего населения за помощь, мы будем работать лучше, потому что у нас теперь оборудование есть, вы нам помогли. Спасибо большое, что вы помогаете медикам, и продолжаете помогать.

Допомога не лише медикам, на території сільського меморіального комплексу присвяченому загиблим воїнам-визволителям оперативно проведена реконструкція. Трохи більше місяця тому мешканці Введенки звернулися до нардепа з таким проханням. І ось відкриття. Доповненням до основного  пам’ятника стали шість меморіальних плит з прізвищами всіх односельців, які не повернулись з фронтів Великої Вітчизняної.

Дмитро Шенцев  народний депутат України

-Без памяти о прошлом – нет будущего и думаю, что всем нам нужно помнить об этом, помнить о той войне, о наших героических дедушках, бабушках, про родителей. Ну а нам хочется пожелать, чтобы у нас никогда не было  войны, чтобы над нами было только мирное время, а мы все выросли и стали достойными памяти земляковв.

Згадували про війну і у Великобурлуцькому районі. Шістдесят вісім років тому,  з території України було вигнано останнього фашиста – нащадки воїнів визволителів відзначили цей день урочистою ходою до меморіалу.

Воїн, який віддав життя за свою країну – вже герой, впевнений Дмитро Шенцев і не важливо, коли це сталося у сорокових чи вісімдесятих роках. Тому за ініціативою народного депутата, поруч з могилами солдатів Великої Вітчизняної у Великому Бурлуку встановлено пам’ятник воїнам афганцям.  
 
Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.