Відновлюють пошкоджені обстрілами будинки та роблять Харків чистішим. Комунальники щодня в роботі

21.02.2023 16:01   -

Усі комунальні служби на роботі – щодня. Виконують не лише заплановане, а й встигають усувати наслідки обстрілів. Так на вулиці Танкопія фахівці відновили стіни фасаду, балкони, плити перекриття між поверхами та на покрівлі будинку, що постраждав від російських ракет. Триває ремонт багатоповерхівок і в інших районах Харкова.

Із початку року фахівці закрили 246 вікон, відремонтували 198 дверей та сім покрівель. Минулого тижня відремонтували під’їзд у будинку на вулиці Миру. Зараз ведуться роботи з ремонту покрівель на вулицях Біблика, Спартака, Фесенківській, Плеханівській. Також будівельники відновлюють стіни, перекриття та під’їзди у пошкоджених обстрілами житлових будинках в Індустріальному районі.

А от фахівці КСП «Харківміськліфт» за цей рік відремонтували 22 несправних ліфтів. Загалом же підприємство щодня обслуговує внутрішньобудинкові мережі у майже 8 тисячах багатоповерхівок. Тим часом спеціалісти КП «Міськсвітло» відновили вже 92% мереж, що пошкодив агресор. Немає часу на відпочинок і у бригад КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації».

Бригади прочистили дощоприймальні та оглядові колодязі на проспекті Перемоги, вулиці Полтавський Шлях, Котляра, Морозова, проспекті Героїв Сталінграда. Також комунальники відремонтували оглядові та дощоприймальні колодязі на проспекті Ювілейному та вулиці Мойсеївській.

Усунули 53 аварії на водоводах, капітально відремонтували 23 водорозбірні колонки, стали до ліквідації ще 10 пошкоджень на мережах. Такі результати роботи мають за минулий тиждень, відзвітували в КП «Харківводоканал». А от у «ХТМ» повідомили, що вихідними усунули 15 дефектів на трубопроводах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За графіком триває заміна транзитів у підвалах будинків, ізоляція мереж у техпідпіллях та на горищах. Також продовжуємо ізолювати надземні тепломережі. На сьогодні по всьому місту залишається 32 розриття, на яких тривають роботи. Щодня ця цифра змінюється.

А от робітники КП «Харківзеленбуд» вивезли гілки, видалили та прибрали поросль у Слобідському районі. Тоді як спеціалісти КП «Харківблагоустрій» привели до ладу безгоспну територію, житлові двори та внутрішньоквартільні тротуари в різних районах Харкова.

ОСТАННІ НОВИНИ