Відновлення житлових, ремонт доріг та чисті узбіччя – щоденна робота харківських комунальників

29.12.2022 19:16   -

У Харкові продовжується відновлення житлових будинків, що постраждали унаслідок ворожих обстрілів. Так в Основ’янському районі майстри КП «Харківспецбуд» завершили ремонт майже 100 квадратних метрів покрівлі та закрили фронтон будинку по вулиці Руставелі. А у Немишлянському районіьпідрядною організацією “Житлобуд-1” у будинку по Салтівському шосе виконано покриття металом парапетів на покрівлі. Наразі ведуться роботи з оздоблення стін на сходових клітинах.

Тим часом, у Новобаварському районі підрядна організація КП «Харкiвспецбуд» продовжує ремонтно-відновлювальні роботи у житловому будинку по вулиці Костянтина Калініна, що також був пошкоджений ворожими обстрілами. А бригади КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» ремонтують вхідні групи та покрівлі житлових будинків у Салтівському районі.

Працюють і фахівці КП “Харківводоканал”. На підприємстві звітують, що з початку року у Слобідському районі профільні служби усунули 222 пошкодження на ділянках трубопроводів холодного водопостачання.

Також ремонтники привели до ладу 195 оглядових колодязів і капітально відремонтували 40 водорозбірних колонок. Цього складного року працюємо в режимі підвищеної готовності, щоб негайно реагувати на аварійні ситуації на об’єктах водопровідного господарства. Зокрема, минулої доби ліквідували два пошкодження на магістралях діаметром 200 мм на вул. Ньютона та Ковтуна. У першому випадку сталася серйозна аварія, але водопостачання харків’янам відновили оперативно.

Тривають роботи і з ремонту доріг. Працюють на проспекті Героїв Харкова, пр. Гагаріна, пр. Петра Григоренка та пр. Героїв Сталінграда. Не забувають і про чистоту проїжджої частини. Так бригади КП «Зеленбуд» прибирають узбіччя та вирубують поросль. Щодня слідкують і за порядком на прибудинкових територіях.

Робота триває у всіх районах Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: