Відновлення житлових будинків та ремонт доріг – щоденна робота комунальників Харкова

24.01.2023 17:20   -

Щодня у Харкові працюють комунальні служби. У різних районах міста тривають роботи з відновлення будинків постраждалих від обстрілів, ремонтують дороги та слідкують за чистотою і комфортом.

Так, у Немишлянському районі працівники КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» виконують комплекс робіт з ремонту житлового фонду. У будинках на вулиці Олімпійській, вулиці Танкопія та Салтівському шосе триває поточний ремонт покрівель, а у будинках на бульварі Богдана Хмельницкого, Салтівському шосе та вулиці Амосова ремонтують вхідні двері до підїздів, підвалів та на техповерхи.

А в Основ’янському районі бригади КП «Харківспецбуд» приводять до належного стану фасад будинку на Гімназійній набережній. Закрили контури, у тому числі вікна в помешканнях містян, полагодили козирки та виконали інші дрібні роботи. Ремонтують вхідні групи і покрівлі у будинках Салтівському району.

А у Індустріальному районі працівники КП «Харківжилбуд» відновлюють перекриття у житлових будинках та покрівлі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Не забувають і про магістралі міста. Так бригади КП «Шляхрембуд» відремонтували асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерних служб у різних районах мегаполісу. Загалом на дорогах міста працюють 166 робітників та 84 одиниці спецтехніки КП «Шляхрембуд». Також проводять роботи із ремонту об’єктів водозниження і зливової каналізації.

ОСТАННІ НОВИНИ