Вице-мэр Нюрнберга- в Харькове

13.06.2012 19:14   -
Автор:

За словами віце-мера міста Нюрнберг у Харкові панує вільна, святкова атмосфера, у цьому є заслуга і німців, переконаний гість. Адже саме їх делегація активно ділилась досвідом проведення чемпіонату, який проходив в Німеччині у дві тисячі шостому ((2006)) році.

Клеменс Гзелль ,віце-мер міста Нюрнберга (Німеччина):

-Наші експерти із міст Харкова та Нюрнберга, зустрічалися та Обмінювалися думками для того, щоб підготувати ваше місто – зокрема в питаннях безпеки, культури та підготовки стадіонів. І я із задоволенням відзначаю, що наша робота не минула дарма. Ваше місто виглядає прекрасно. І коли я бачу волонетрів, цю атмосферу, і чудовий настрій у фан-зоні – я радий, що це ми зробили разом

Німецькі колеги зазначили – Харків помітно змінився. Начальник відділу міжнародних зв'язків муніципалітету Нюрнберга зауважив – за двадцять років перша столиця повністю перетворилась. Місто стало не лише інакшим зовні, але й відкритим для співробітництва в різних сферах. Що до ЄВРО-2012 – безпека проведення матчів, організація фан-зони – усе на вищому рівні, запевнили німецькі гості. Сам стадіон пообіцяли оцінити вже ввечері. Для фанатів же різних країн Харків став справжнім джерелом позитиву та гарного настрою. Так вони переконують журналістів.

-Ваша країна просто супер! класні люди всюди! Ukraine is perfect!

Армен Геворкян ,вболівальник (Арменія):

-Я очень рад, что в этот торжественный день нахожусь в Харькове. Хороший молодёжный город красавиц!

Рон та Кейт ,вболівальники (Голландія):

-Ми обожнюємо Харків! усі такі привітні! ми гуляли містом – воно дуже велике та красиве!