Весняна спартакіада за участі депутатів

30.03.2012 18:51   -
Автор:

Замість краваток – спортивні костюми. Держслужбовці Харківщини змінили амплуа. Тепер вони змагаються не за кращі показники у промисловості чи сільскому господарстві. А мають продемонструвати хто спритніший та сильніший. Після урочистого відкриття спартакіади чиновники розпочинають запеклу боротьбу. Перше змагання інтелектуальне – шашки.

Микола Какасонов начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Дергачівської райдержадміністрації
-Больше для ума, всё-таки нужно считать варианты, предвидеть, что-где, как, ну дурак не победит в этих соревнованиях

А ось для настільного тенісу одного розуму не вистачить. Тут фізична підготовка грає не аби яку роль. Тетяна Пахомова з міста Люботин за ракетку взялася уперше.

Тетяна Пахомова головний спеціаліст соціальної служби м. Люботин
-Я проиграла, ну ничего, ещё будут шансы, ничего страшного

Віце-мер Євген Савін зізнався – сьогодні на змаганнях лише як вболівальник, але у своєму житті залишає місце для спорту. Активно займається плаванням. Така ж спартакіада на його думку – чудове заохочення громадян до здорового способу життя.

Євген Савін заступник голови Харківської обласної державної адміністрації
-В таком ритме, в котором живут чиновники, да и вообще все люди нашей области, не позволяет им в достаточной мере думать о том, что надо заниматься физкультурой и спортом, а такие вот мероприятия – мі их всех втягиваем, все люди втягиваються в єто действо и всё-таки здоровій образ жизни должен біть нормой для любого человека

Спартакіада триватиме три дні. Переможці отримають кубки та медалі і цінні подарунки.

Анастасія Полякова, Євген Карпенко Харьковские Известия