Вчителів Московського району привітали з професійним святом

29.09.2020 14:06   -
Автор:
Інна Міхненко – вчитель німецької мови, каже, з дитинства відчувала, що викладання дисциплін – це її покликання. Змалечку жінці легко давалися іноземні мови, тож подорослішав, вона повернулася до рідних стін свого закладу, до свого ліцею, де сама була школяркою, але вже в якості вчителя. 
 
Інна Міхненко вчителька німецької мови, заступник директора з навчально-виховної роботи Харківської гімназії №23
 
Я, учась в школе, уже с класса 9-10 понимала, что я хочу быть именно учителем. Наверное, это возможность общения, быть среди детей, вообще быть полезной, учить, человек же должен учиться сам всю жизнь, поэтому мы учимся сначала в школе, потом в университете, а я теперь учусь вместе со своими детками.
 
І всіх тих, хто має відношення до освітньої сфери та зв'язав своє життя з навчанням дітей, напередодні професійного свята, Дня вчителя привітали урочистим концертом, що відбувся у Московському районі. 
 
Саме вони, вчителі, власною мудрістю, терпінням та розумінням прививають учням любов до знань. І саме від них, від їхньої роботи, каже перший віце-мер Ігор Терехов, залежить майбутнє не тільки Харкова, а й всієї країни. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Прежде всего от нашего мэра Геннадия Адольфовича Кернеса, я хочу передать вам  самые теплые поздравления и самые добрые пожелания с Днем учителя. Я не случайно сказал с днем учителя, хотя этот праздник уже немного по-другому называется, но для нас, родителей, которые вверяют вам самое дорогое, наших детей, вы всегда остаетесь для нас учителями. Людьми, которые учат наших детей, учат их жизни, дают им знания, передают им частичку своей души. Для нас это очень трепетно, потому что каждый из нас, отпуская своего ребенка, понимает, что он вверяет вам самое дорогое, что есть у него в жизни, своего ребенка. 
 
І найкращих вчителів перший віце-мер нагородив подяками Харківського міського голови та грамотами міськради.