Вандали розтрощили “кімнату жахів” у парку Горького

19.08.2013 15:07   -
Автор:

Все відбулося в п'ятницю ввечері на одному з останніх сеансів. У будинок жахів зайшла компанія молодих людей із шести чоловік. Після оплати атракціону, розповідає працівник залу Микита, він повів галасливу компанію за старовинним особняка професора Андрія Козлова. Але не тут то було.

Микита оператор залу будинку жахів

-Как только они увидели первые страшилки они начали себя вести неадекватно. Начали шуметь, я их попытался успокоить своими силами, ничего не получилось. Когда я это понял я вызвал охрану. Но к тому времени как охрана пришла, они уже успели пройти большую часть дома – наломать,устроили дебош. Они матерились на охранников, они матерились на всех. Людям, конечно это неприятно, все конечно это видят.

Молодики вибили двері між кімнатами, відірвали голову одному манекену, влаштували безлад у приміщенні. Але на цьому вони не зупинилися.

Ігор Бескровний кореспондент

-Дісталося на горіхи і ось цьому мешканцю будинку жахів. Молодики понівечили експонат, та відірвали йому кінцівку.

Щоб заспокоїти галасливу компанію довелося викликати на підмогу міліцію. Щоб зрозуміти в якому стані вони були варто подивитися ось це аматорське відео.

Анастасія Солоп менеджер з реклами парку імені М. Горького

-Я считаю, что они не правы, это мягко говоря. Поэтому это тоже самое, что прийти к ним домой и начать ломать у них мебель или бить посуду. Тоже самое. По-хорошему эти люди должны быть наказаны.

Щоб перестрахуватися і не допустити інших подібних інцендетов, а саме розкрадання, в кімнаті жахів довелося в прямому сенсі слова прівентити всі експонати. Але і тут знаходяться сміливці.

Микита оператор залу будинку жахів

-Нам приходиться закреплять столовые приборы, весь инвентарь потому что его люди "берут" его себе на память. Вот видите тут сорван нож, который был на клею, его оторвали просто с корнями. Вот на этом подносе стояли стопки, которые тоже "взяли" и забрали себе.

Випадки вандалізму у парку Горького вже траплялися не раз. Чогось тільки варта ситуація розкраданням декоративних лампочок з каруселі на французькому майданчику. Тоді двох викрадачок знайти не вдалося. Відвідувачі парку впевнені, такі дії треба попереджувати, але якщо вже сталося – відношення до них може бути тільки одне.

Юрій відвідувач парку відпочинку

-Отрицательно. Нельзя таких пускать. Должна быть ответственность, в законах всё прописано. Поломал – оплати, отремонтируй.

Галина відвідувачка парку відпочинку

-Ну это только однозначное может быть отношение. И вообще по городу скамейки ломают. Я не знаю, то ли их в школе не воспитывают, то ли родители ничего не говорят. А своего ума не хватает. Обязательно должны за это отвечать, если это будет безнаказанно то это так и будет продолжаться.

Анжеліка відвідувачка парку відпочинку (м. Бєлгород)

-Безусловно, отвечать они за это должны. Но я думаю, что их перевоспитать невозможно. Это закладывается родителями, общество. Может они будут трудиться здесь и таким образом возместят убытки. В парке убирать листья, поливать если у них нет денег. Пусть работают на благо остальных.

Наталія відвідувачка парку відпочинку (м. Бєлгород)

-Люди, которые могли совершить это преступление могут соверить следующее. Какое-то они наказание понесут, но это вызывает печаль, потому что люди без тормозов по всей вероятности.

За фактом дрібного хуліганства відкрито кримінальне впровадження. І вже суд вирішить, як саме покарати правопорушників. У законі передбачено три варіанту: або штраф, або громадськи роботи, або від ув'язнення від одного року до трьох.