В Золочевском районе строительство нового физкультурно-оздоровительного комплекса – на стадии завершения

17.04.2018 14:41   -
Автор:
У Золочівському районі завершується будівництво нового та сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу. Роботи розпочались у вересні 2017, вже виконали всі земляні роботи, закладений фундамент, зроблена підлога та стіни. На 80% виконані роботи з монтажу та утеплення каркасу.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Фізкультурно-оздоровчий комплекс – це будуємо там, де розраховують на це люди. І де люди очікують. Додатково буде 9 секцій для дітей і для дорослих. Частина яких буде обслуговувати не тільки Золочевський район, а і суміжні райони, якщо на то буде необхідність. Тому зазначені фізкультурно-оздоровчі комплекси відкрили вже 3 і цього року відкриємо два. Збудуємо і запустимо у роботу. Такі фізкультурно-оздоровчі комплекси будемо будувати по всіх районах Харківської області. Саме там, де дітям потрібна інфраструктура для того, щоб займатись спортом, бути здоровими і бути успішними.
 
Після відкриття спорткомплексу будуть створенні додаткові спортивні секції і для батьків: фітнес, степ-аеробіка, баскетбол, атлетична гімнастика, з"являться і нові майданчики для дітей.   
 
Олена Слинько місцева мешканка
 
На Золочивщині дуже багато дітей, які займаються футболом. І якщо у літній період це можна зробити спокійно, у нас є такі майданчики. То в зимній період це зробити складніше. І тому, ми будемо мати змогу, щоб діти наші займалися круглий рік. 
 
Людмила Коротенко місцева мешканка
 
Сину 13 років буде – обожнює футбол. І це наша мрія здійсниться. Дякуємо! 
 
Наразі бригади будівельників облаштовують перекриття першого поверху, склять світлові отвори, монтують стяжки та встановлюють світильники. Кожен день комплекс зможе приймати 400 чоловік.  
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Прийнято управлінське рішення, щоб завершити цього року будівництво спортивного комплексу, нового і сучасного, в якому діти зможуть безкоштовно отримувати фізкультурну освіту і зайняття. Також завершимо будівництво гуртожитку для внутрішньо-переміщених осіб. Зробимо ремонт у дитячій музичній школі. І завеземо нове обладнання до районної центральної лікарні в Золочеві. Будемо будувати. Фінансування за рахунок державного та місцевих бюджетів. Це нам надала можливість бюджетна децентралізація, яка успішно реалізуються і на Харківщині в тому числі. Велика кількість планів. Будемо згуртовуватися. Будемо робити все задля того, щоб не затягувати ті проекти на які розраховують люди.