В Журавлевском гидропарке продолжаются последние приготовления к приезду голландских фанов

17.05.2012 21:10   -
Автор:

Журавлівський гідропарк гостинно прийматиме голандських вболівальників. На його території вони й зупиняться, роздівлившись на три табори. Із собою вони привезуть сімсот наметів, як звичайних так і віп-класу. Віпи будуть на дерев"яній основі, з душем та кондиціонером.

Олександр Попов,  заступник міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту і підготовки Євро-2012 з футболу:

-С понедельника здесь уже начнется монтаж. Сейчас здесь идут подготовительные роботы, подготовлена площадка, ведется к этой площадке электричество, приведены в порядок санузлы и сейчас уже завезены те конструкции, которые с понедельника начнут монтировать.

Обслуговуватиме голладських фанів нідерландська фірма. Вона відподатиме і за їхню безпеку, відпочинок, і за харчування. Біля кемпінгу буде обладнана парковка, бо будуть і такі вболівальники, які приїдуть на власних авто.

Сергій Букрєєв,  адміністратор пляжу:

-С нашей стороны будет охрана,ну и естественно порядок, чтобы было все чисто, спасатели. Нашей охраны будет шестнадцать человек, охранное агенство, до восьмидесяти процентов охранников владеют английским языком.

Все для тієї ж безпеки та порядку, для харків"ян журавлівський гідропарк з п"ятого червня буде закритий. Та все ж  під час Євро буде у наметовому таборі і День відкритих дверей. Коли усі бажаючі зможуть побувати на концерті виконавців з Нідерландів, відвідати дискотеку та скуштувати голландські страви.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін.Харьковские Известия