В Волчанске состоялся турнир по боксу памяти Григория Ешко

27.11.2017 13:30   -
Автор:
Поки юні спортсмени готуються до змагань, титуловані боксери, переможці міжнародних турнірів готують свої подарунки – журнали зі своїми автографами, які на відкритті Турніру з боксу пам"яті Григорія Єшка отримали всі його учасники. Адже для них ці імениті чемпіони – приклад того, як своїми наполегливістю, зусиллями та тренуваннями можна досягти перемоги.
 
Юрій Шестак чемпіон Європи з боксу
 
Секрет только в том, что нужно поставить цель и к этой цели идти каждый день потихонечку. Это должно тебя толкать вперёд.
 
Цей турнір у Вовчанську вже 18-ий. Натомість як і в перший раз – це справжнє свято спорту, яке проходить за підтримки першого віце-президента Федерації боксу України, народного депутата Дмитра Шенцева.
 
Леонід Задорожний віце-президент Харківської обласної Федерації боксу
 
Должен сказать, что действительно при поддержке народного депутата Дмитрия Алексеевича Шенцева этот турнир уже в 18-ый раз проходит. Эта помощь она нужна ребятам и они это видят и конечно им хочется выступать, потому что есть помощь, есть поддержка.  
 
От і цього разу окрім організації ще й подарунки від нардепа – це і зустріч з титулованими українськими боксерами, і спортивна форма, комплекти рукавичок та шоломи для занять боксом.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України, перший віце-президент Федерації боксу України
 
Мы старались, стараемся и будем стараться, чтобы создать для вас все условия, чтобы у вас были хорошие условия для тренировок, чтобы вы были обеспечены всем необходимым. 
 
Володимир Шевченко Вовчанський міський голова
 
Всем участникам удачи, пусть победит сильнейший. Добро пожать в Волчанск. Всего вам наилучшего. Хороших соревнований. 
 
Тож, не шкодуючи сил, юні боксери продемонстрували все, на що здібні. І Дмитро Шенцев не виключає, що саме за ними і є майбутнє українського і харківського боксу, що зараз посідає лідируючі позиції.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України, перший віце-президент Федерації боксу України
 
Сегодня харьковский бокс на подъёме и это очень хорошо. Я думаю, что нам надо только усиливать помощь. И как народный депутат я вдвойне стараюсь, чтобы на территории Харьковской области и моего округа, в первую очередь, бокс был на высоком уровне и делаю всё, что от меня зависит, чтобы помочь и спортивным школам, и тренерам, и непосредственно ребятам.  
 
А цей турнір пам"яті Єшка для харківських боксерів, в свою чергу, старт до майбутніх великих перемог.