В Волчанске на месте разрушеной церкви построят часовню Святой Троицы

30.08.2016 16:12   -
Автор:
На церемонію освячення символічного каменю та хреста на місце будівництва каплиці Святої Троїці парафіяни йшли урочистою ходою. Саме тут в пам"ять зруйнованої в 30-ті роки минулого століття церкви і було вирішено побудувати капличку. До роботи включились всі небайдужі – владники, меценати і депутати, серед них народний депутат України Дмитро Шенцев.
 
протоієрей Іоанн Остапович настоятель Свято-Жено-Мироносицької церкви м.Вовчанська
 
Все депутаты, которые заботятся, Дмитрий Алексеевич, весь депутатский корпус, который отозвался, сказали да, на этом месте должно существовать святое место, как это было. 
 
Священослужителі провели святковий молебень з освяченням символічного каменю та хресту на місці майбутньої святині.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Сегодня общество выздоравливает. Сегодня приняли решение и заложили капсулу для того, чтобы на этом месте воздвигнуть часовню Святой Троицы и восстановить не только историческую, но и духовную справедливость.  
 
Разом із будівництвом каплиці, тут планують відтворити і парк, що матиме духовну направленість і носитиме назву "Парк ангела Хранителя". Працювати мають намір, як то кажуть, всім миром.
 
Володимир Шевченко Вовчанський міський голова
 
По поводу меценатов из государственного масштаба людей конечно же это наш депутат Дмитрий Алексеевич Шенцев, который помогает нашему региону, нашему городу в частности.  Люди разные, прихожане тоже готовы жертвовать на это всё. 
 
Тож програма Благодійного фонду Дмитра Шенцева "Відродимо всім світом", що триває по всьому округу нардепа вже багато років, продовжуватиметься і надалі.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Десятки часовен и храмов мы построили, много отреставрировали, много находится в стадии реставрации.  Безусловно, я не сам, я вместе с людьми, с меценатами, с предпринимателями. Огромное им спасибо и думаю, что люди это оценят. 
 
От і храм у Вовчанську ще у березні цього року виглядав ось так. Тепер повністю перетворився. Як і обіцяв нардеп тут відновили ганок, сходи, поручні, навколо обклали цоколь і він став і більш зручний для вірян і має повністю завершений вигляд.