В УВК № 106 откроют две группы для дошкольников

25.07.2017 15:41   -
Автор:
Навчання з 2 до 18 років. Вже з цього року так почне працювати колишня школа № 106, що в цьому році реорганізували в навчально-виховний комплекс. Він знаходиться по вулиці Клочківській, 195-В Шевченківського району. Будівля тут досить велика і розрахована на навчання близько 1 000 дітей. Та останніми роками, зазначають в Департаменті освіти, частина класів була порожньою. У той же час, у цьому густонаселеному мікрорайоні, всього один дитячий садок і той переповнений. Тому міська влада і зважилася на цей крок – створити комплекс, де будуть виховуватися і малюки, і школярі. Цей заклад освіти такого типу стане сьомим у Харкові.
 
Ольга Деменко директор Департаменту освіти
 
Осень этого года в учебно-воспитательном комплексе будут открыты 2 дошкольные группы, которые могут посещать более 50 детей. Сейчас завершаются ремонтные работы. Кроме этого здание школы тоже ремонтируется, проводятся работы по энергосбережению – замена окон, замена дверей. 
 
Трохи згодом, додає Ольга Деменко, для малюків, що цього року переступлять поріг комплексу закуплять меблі, ліжечка, постільну білизну, іграшки та весь необхідний інвентар для кухні. Умови для малюків будуть надсучасні і все буде придбано за кошти міського бюджету. Приємний подарунок цього року очікує і школярів НВК № 106. 
 
Ольга Деменко директор Департаменту освіти
 
Для старших школьников приятным сюрпризом будет оборудование школьного стадиона. Где будет самое необходимое для занятий спортом – не только для школьников, но и для жителей микрорайона. Я думаю, что в этот масштабный проект он будет одобрен, поддержан и будет работать на благо харьковчан.