В сквере “Стрелка” появился новый арт-объект

22.07.2019 13:20   -
Автор:
Зелені пляжні шльопанці розташувалися на березі річки Лопань в оновленому сквері "Стрілка". Новий арт-об'єкт представляє собою велетенську пару взуття, яку у народі називають "в'єтнамки". 
 
Олександр Масалов озеленювач "Харківзеленбуд"
 
Наш декоратор решил такую сделать композицию. Вьетнамки – как бы отдых для людей, как на пляже. Сама клумба оригинальная, высажено 20 тысяч цветков с фрагментами окрашенной щипы и декоративного камня. 
 
За словами комунальників, тут удосконалений принцип догляду за клумбами. Тепер використовиватимуть нову систему поливу, яка працюватиме лише вночі та не заважатиме відпочиваючим. А їх тут вистачає. От і сьогодні, не зважаючи на будній день, у сквері зібралися люди, аби насолодитися оновленим місцем відпочинку.
 
Наталя Іванівна харків'янка
 
Нам всегда здесь нравилось отдыхать в этом сквере и для детей здесь всегда было хорошо. Очень рады, что его опять открыли.
 
Тетяна Вікторівна харків'янка
 
Сделали новую площадку для детей, очень мне нравится этот кораблик. Все так продумано, дети не вывалятся, узкие щели, все нравится. 
 
Анна харків'янка
 
Красиво, приятно очень, зелено так, все нравится. Ждем, когда наполнится река уже водой, на лодочках поплавать.
 
У сквері також зробили санітарну обрізку дерев, відновили доріжки та поставили вбиральню. А незабаром тут з'являться дві кав"ярні, аби мешканці й гості міста могли втамувати голод та більше часу проводити в самому серці Харкова.