В школе №54 Новобаварского района открыли современный спортзал

02.03.2018 14:26   -
Автор:
Подія, на яку тут чекали всі. І в першу чергу юні спортсмени. Таких в загальноосвітній школі № 54 Новобаварського району доволі багато. Футболісти, баскетболісти, гімнасти, борці. Всі вони тепер мають змогу займатися в сучасній спортивній залі. Її відкрили після масштабної реконструкції. До цього в приміщенні, що розміщується на верхньому 4 поверсі займатися фізкультурою дітям було практично неможливо. Одна з головних проблем – покрівля, що реагувала навіть на невеликий дощ. Тепер це в минулому, говорять в адміністрації району.
 
Тетяна Цибульник голова адміністрації Новобаварського району
 
За последний год мы капитально отремонтировали кровлю, мы капитально отремонтировали актовый зал и вот сегодня открываем спортивный. Очень довольны дети, вы видели какие у них радостные улыбки, довольны родители, а следовательно довольны и мы. Это 13-ый спортивный зал, который мы за 2 последних года капитально отремонтировали. И именно этим открытием мы завершили капитальные ремонты спортивных залов в Новобаварском районе. 
 
Всі спортивні зали, що були відкриті в районі, обладнанні сучасними роздягальнями, душовими та тренерськими кімнатами. Лише в мікрорайоні заводу Шевченка, де розташована школа №54, такі шкільні спортзали були відкриті також і у 59, 130 та 153-ому закладах освіти. І саме такі сучасні спортзали стають місцем, своєрідною колискою, для майбутніх олімпійських чемпіонів, каже депутат Харківської облради Олександр Ткаченко. 
 
Олександр Ткаченко депутат Харківської обласної ради
 
Ребятишкам я пожелал, чтобы у них всегда было олимпийское настроение, чтобы у них всегда были только олимпийские цели, олимпийские задачи. И тогда только у них будут победы. Потому что то, что мы для них делаем, мы хотим получить от них только одно – улыбки, радость, здоровье. Чтобы они у нас были не только физически обогащены, но и были со спортивным будущем, когда наши ребята будут превращаться в таких спортсменов, которые будут поднимать флаг нашей страны.