В школе № 3 открыли новый компьютерный класс

15.10.2012 22:05   -
Автор:

Олександра Суфіянова кореспондент

– У школі номер три з поглибленим вивченням іноземних мов відбулося відкриття комп`ютерного класу. Тепер багато предметів та дисциплін діти цього закладу вивчатимуть за допомогою сучасних комп`ютерів. Перший урок в нових умовах відвідала і народний депутат України Ірина Бережна.

І ось воно – перше заняття. Вчитель ставить питання. Діти шукають відповіді у комп"ютері.

Вадим Швидкий учень 5-Б класу

-Я думаю, мы будем  в старших классах изучать информатику, а еще мы сейчас сможем писать на компьютерах тесты, которые мы раньше писали в тетрадках, еще на листиках, и в таких печатных основах.

Та за допомогою нових машин у цій школі вивчатимуть не лише інформатику, а й економіку, прикладну англійську, американську літератури, країнознавство та різні іноземні мови.

Володимир Кудрявцев викладач економіки та англійської мови школи № 3

-Что касается английского языка и смежных с ним дисциплин, то у нас это действительно событийное явление, очень значимое для нас, потому что раньше у преподавателей иностранных языков такой возможности не было.

В таких класах вчителі будуть охоче проводити заняття, а дітлахи із захватом навчатися, впевнена народний депутат України Ірина Бережна. Говорить, запорука успіху сучасної людини полягає в якісній освіті.

Ірина Бережна народний депутат України

-Получение качественного образования просто невозможно без современных технологий, поэтому мне в первую очередь как маме, потом уже как народному депутату очень приятно, что в вашей школе открывается новый компьютерный класс, и считаю, что это будет еще один успешный шаг в получении качественного образования.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия