В Саржином яру прошли соревнования по уличной гимнастике

20.10.2012 22:30   -
Автор:

Ігор і Давид юні спортсмени, 11 років

-Ласточку, выход на две, медленный выход на две и много других. Антикристо, кристо – это висеть на подбородке и на шее.

А ось двадцятиоднорічний Іван, за чотири роки навчився багато чому на турніках. Розповідає, у всьому колись потрібно робити перші кроки. І нехай спочатку не виходить, але наполегливі тренування все виправлять.

Іван спортсмен

-Мне этот вид нравится. Это как хобби, увлечение ничего большего. Кто-то собирает марки, а я занимаюсь стрит-воркаутом. Девушкам это нравится. Мы занимаемся для того, чтобы нравится девушкам, чтобы у нас были красивые тела, чтобы им небыло стыдно с нами ходить.

Одна з небагатьох змогла пробитися до турніків і ось ця пенсіонерка, спортсменка та просто як вона себе називає бабуся Ніна. Жінка -постійний відвідувач Саржиного яру. Сьогодні вона не тільки займається на велотренажері, але і побіжно задивляється на спортсменів.

Ніна пенсіонерка

-Всё здесь очень нравится. Мы очень довольны, я и с подругами сюда прихожу. Занимаемся спортом, окунаемся. Отдыхаем. А ребята как вам? Очень хорошие.

Хороші хлопці не тільки показували свою майстерність на турніках, а й брали участь у змаганнях. І переможених тут немає і не буде, каже харківський міський голова Геннадій Кернес, адже від занять спорту всі тільки виграють.

Геннадій Кернес  Харківський міський голова

-Это праздник здорового образа жизни и горжусь, что я сегодня могу находится тут среди вас и говорить спасибо за то, что вы делаете и прививает это тем, кто видит ваши тренировки, ваши соревнования, ваши успехи. Наверное они все мечтают быть похожими на тех, кто достиг на турнике своих результатов.

Спортсмени ж кажуть – не досягли б таких успіхів, якби не обладнані місця, де можна займатися їх улюбленим воркаутом.

Валерій Писаренко  народний депутат України

-Хочу, чтобы вам хватило здоровья и дальше демонстрировать такие успехи. И я уверен, что у вас будет у каждого в микрорайоне по такому турничковому городку, где вы сможете показывать и демонстрировать свои успехи.

Ну, а для тих, кому вправи на турніках були поки не під силу – працювало мотузкове містечко.