В Саржином Яру поэтапно будут открывать новые локации

12.10.2018 15:18   -
Автор:
Це місце притягує тисячі харків'ян цілорічно. Влітку тут багато тих, хто хоче відпочити від спеки в мегаполісі, навесні і восени це місце обирають закохані для зустрічей та побачень. А ось взимку тут немає відбою від любителів зануритися в крижане джерело. Хоча це тут полюбляють робити в незалежності від пори року. Все це про Саржин Яр. Це місце відпочинку поетапно стало видозмінюватися, тут ведеться масштабна реконструкція. Проте, незважаючи на це, тут є і де провести час. Нові павільйони для відпочинку, круглі з підсвічуванням та ковані авторські лави. Нова купіль і роздягальні, бювети для того аби набрати води. І це не все, чим можуть скористатися люди.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Здесь у нас поставлены тренажёры, появились новые теннисные столы, для игры в пинг-понг. И люди с удовольствием играют, совершенно уникальная будет детская площадка. Сегодня она уже выполняется в бетоне, потом она будет залита резиновым покрытием. Там будет, действительно, удобно и комфортно. Кроме того вы видите, что появляются новые велодорожки. Длина велодорожки будет 3,5 км. Это будет очень удобная велодорожка, которая будет проходить вокруг этого места, вокруг источника и будет очень удобно кататься и отдыхать людям. 
 
Всі зони, а таких тут буде кілька, відкриватимуть поетапно. Частина – в цьому році, над чим наразі працюють, інша – наступного. Буде у Саржиному яру і окремий майданчик з шезлонгами, де можна буде позагоряти влітку, окрема зона – де можна просто посидіти в затінку дерев та під співи птахів пофілософствувати. Проте всіх планів у мерії не відкривають. Кажуть, це буде приємний сюрприз, що 100 відсотково сподобається містянам. Особливу увагу приділять в новому Саржиному яру безпеці, зазначив перший віце-мер Ігор Терехов.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Здесь будет установлено видеонаблюдение, здесь будет дежурить охрана для того, чтобы всё это сохранить. Потому что, как я говорю, очень важно построить, но ещё более важно это сохранить. Это место знаковое для города Харькова и очень-очень позитивное. Здесь люди и отдыхают и набираются сил. Здесь любой человек, любого возраста может найти себе занятие.