В саду Шевченко началась реконструкция

22.07.2016 14:02   -
Автор:
Оновлені алеї та системи зовнішнього освітлення, жипописне штучне озеро та романтичний місток для закоханих над ним. Плани на сад Шевченка у харківських владників великі. Цього року старт масштабної реконструкції саду, після завершення якої він має отримати нове, сучасне, по-справжньому європейське обличчя. Перші, поки що тільки підготовчі роботи в саду вже стартували.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Сегодня вы видите, что началась установка определенных конструкций для монтажа строительного забора. Дальше там будет осуществлена реконструкция определенных зон. Мы пойдем дальше по нашим планам. Вы знаете, что у нас в планах есть реконструкция зоопарка и реконструкция сада Шевченко, это будет комплексная реконструкция, которая будет осуществлена буквально за два года. 
 
Реконструкція саду, розповідає Ігор Терехов, відбуватиметься поетапно, тож для містян основна його частина завжди залишатиметься відкритою. На одному з етапів робіт владники планують знести всі МАФи та недострої, що псують зовнішній вигляд зеленого серця першої Столиці. Що ж до дерев, підкреслив перший віце-мер, жодне з них не постраждає. Більше того, сказав Ігор Терехов, зелених насаджень у реконструйованому саду Шевченка побільшає.