В результате аварии на мосту по улице Деревянко в Харькове пострадало 13 человек

28.05.2012 18:03   -
Автор:

Ігор Бескровний , кореспондент:

-Аварія на мосту по вулиці Дерев"янка. Маршрутне таксі врізалося в автовишку. Водій вантажівки навіть не встиг оговтатись, як опинився в перекинутій машині.

Після удару вантажівку протягло на кілька метрів вперед. Водій багатотонника розповідає, він чіпляв прапорці на стовби вздовж моста. Вирішив на кілька хвилин зупинитися, перепочити. В той момент і сталася трагедія.

Віталій,  водій автовишки:

-Это было всё быстро, я даже не знаю как. Я стоял на обочине, произошёл удар, машину перевернуло – всё. Т.е. вы не двигались в этот момент? Нет, нет, стоял курил

В той час маршрутка була заповнена чи не повністю. Як розповідають свідки події – всі сидіння були зайняті, пасажири стояли у проходах.

Олег Ніконенко , старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова:

-Сколько их было на момент столкновеня в маршрутном автобусе мы пока не знаем. Водитель находится в больнице, как только его смогут опросить он может дать информацию сколько их было на момент столкновения в автобусе.

З якою швидкістью летів водій маршрутки працівники ДАЇ поки не кажуть. Але те, що автобус рухався не повільно доводить правий бік, який увесь зрізаний, як консервна бляшанка.  Жінка, що сиділа поруч з вікном, та опинилася в епіцентрі удару – загинула миттєво. Шпиталізація знадобилася одинадцяттьом людям. Одного пасажира транспортували в обласну лікарню, всіх інших у лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Медики кажуть, найбільше постраждали дві жінки. Їх стан вкрай важкий.

Андрій Казаченко,  заступник головного лікаря лікарні швидкої та невідкладної допомоги в галузі хірургії:

-Остальные восемь человек с различными травмами, т.е. разной локализации и соответственно будут госпитализироваться в отделения политравмы, челюстно-лицевой хирургии и в травмотологию. Ну это и раны мягких тканей и переломы – повреждения конечностей.

За чиєї вини сталось зіткнення, що призвело до загибелі, з"ясовують правоохоронці. Наразі вже порушена кримінальна справа.

Ігор Бескровний, Євген Карпенко,  Харьковские Известия.