В Приколотном начнётся капитальный ремонт местного храма

09.06.2018 16:40   -
Автор:
Цей храм у Приколотному, що на Великобурлуччині, відвідують сотні і сотні вірян. Побудований він був всього 20 років тому. Але з часом тут почала протікати покрівля, а ще знадобилося замінити систему опалення. Втім коштів на проведення такої глобальної реконструкції в громаді, як зазначає настоятель храму, немає. Натомість прихожани не зневірились і вкотре по допомогу звернулись до народного депутата Укораїни Дмитра Шенцева, який опікує Великобурлуцький район. 
 
Андрій Квітко настоятель Свято-Онуфрієвського храму смт Приколотне (Великобурлуцький район)
 
Слава Богу у нас есть человек и не просто человек а народный депутат Шенцев Дмитрий Алексеевич, который откликнулся на нашу просьбу о помощи. И в ближайшее время после этого престольного праздника приступим к капитальному не просто ремонту, а строительству новой кровли на этом храме, чтобы он имел действительно надлежащий вид. Нам Дмитрий Алексеевич помог и в приобретение отопительного оборудования и слава Богу помогает, что ещё можно добавить.
 
Сам народний депутат, пояснює, відновлення духовних цінностей вважає за свій обов"язок і допомога не тільки цьому храму, а й всім іншим церквам, що діють в його окрузі, каже, для нього перш за все це особисте прагнення. Так за останні роки в Дворічанському, Великобурлуцькому, Печенізькому, Вовчанському, Чугуївському районах та місті Чугуєві, що знаходяться під його опікою, булО побудовано десятки капличок та великих і малих церков, ще в ряді храмів триває реконструкція
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Я верующий православный. Для меня это не как профессиональные обязанности, это моё духовное, сердечное. Безусловно 5 районов и город Чугуев, во всех районах, посёлках, сельских советах мы стараемся уделять внимание развитию, поддержанию, постройке новых храмов. Это ежедневная постоянная работа. Но ещё раз говорю, это для меня не мои депутатские обязанности, это моё личное, сердечное.  На этой стезе я постоянно и это дело не оставлю никогда. 
 
От і цього разу в День пам"яті святого, на честь якого названий мысцевий храм, Дмитро Шенцев просто приїхав до Приколотного аби розділити разом з місцевими вірянами радість свята. 
 
Іоанн Остапович настоятель Свято-Жено-Мироносицької церкви м.Вовчанська 
 
Вам Дмитрий Алексеевич, как брату, как собрату нашему.  Когда посещаете Афон помолитесь за нашу братию, за всю нашу окраину, что на нашей окраине мир, спокойствие и благодать. Дай Бог здоровья. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Дорогие уважаемые жители Приколотного, гости. Хочется пожелать любви в сердце, в душе, потому что ненависть разрушает, а созидает только любовь. Пусть наши души и сердца наполнятся братской любовью друг к другу и тогда всё у нас будет хорошо.
 
А жителі Приколотного вірять що все буде добре. І сподіваються, що вже найближчим часом їх храм оновиться. Всі питання щодо проведення реконструкції з"ясовані. Ремонтні роботи планують провести за два місяці. А згодом взятися за утеплення фасаду та заміну вуличної плитки.