В подготовке работы регионального админцентра Харькову поможет международная организация

16.09.2016 17:01   -
Автор:
Просто, швидко і кваліфіковано. Отримувати адміністративні та соціальні послуги в Харкові можна буде в одному місці. За адресою пр. Тракторобудівників, 144. Незабаром на місці цього поки ще незавершеного будівництва з"явиться перший в Україні сучасний регіональний адмінцентр.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Будет очень интересное проектное решение. Будет такой стеклянный фасад в виде куба. Он будет переливаться, он будет очень красиво подсвечен. Кроме того, вокруг этого центра будет создана вся инфраструктура, транспортная инфраструктура на прилегающей территории, будут организованы парковки. Будет порядка 200 парковочных мест. Люди смогут приезжать на машинах, оставлять машины совершенно безопасно и идти получать административную или социальную услугу.
 
В регіональному адмінцентрі громадянам надаватимуть близько 500 видів послуг – від реєстрації шлюбу до консультацій з отримання субсидій. Також, за словами Ігоря Терехова, тут всіма можливими силами створюватимуть харків"янам та всім без виключення українцям комфортні умови для ведення бізнесу.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Все это будет в одном месте. Это будет очень компактно. Это уберет, в первую очередь, административные перепоны, коррупционную составляющую, в которой зачастую обвиняют чиновников Мы сегодня обсуждали с нашими коллегами, чтобы максимально упростить процедуры, т.е. убрать определенное количество разрешительных документов, сделать город Харьков в качестве пилотного проекта по всей Украине для того, чтобы сюда пришли инвесторы, для того, чтобы наш бизнес развивался, а Харьков, действительно, был территорией успеха.
 
Територією успіху Першу столицію і цей центр міська влада робитиме спільно з обласними очільниками та американськими партнерами, які відповідають за міжнародний розвиток права у світі. Сторони вже підписали відповідний меморандум про співпрацю. Відтепер, паралельно із проектними та будівельними роботами тут, займатимуться набором та навчанням фахівців, які працюватимуть в адмінцентрі. Сам же центр планують відкрити навесні наступного року. 

Aliexpress INT