В Песочинском ФОКе проводят отделочные работы

01.11.2017 14:19   -
Автор:
Пісочин. У майбутньому фізкультурно-оздодоровчому комплексі повним ходом тривають роботи. Величезна спортивна зала та окрема –  для фітнесу. Зручні роздягальні та душові кімнати. Всі роботи зі зведення конструктиву ФОКу, говорять підрядники, завершені. Зараз стали вже до внутрішніх.
 
Юрій Деркачов представник генерального підрядника 
 
Сейчас строительство уже на завершающей стадии.  Идут отделочные работы. Работа идет в две смены. Подведены все внешние коммуникации. На этой неделе будет запущено тепло. Сейчас уже 50% уложено плитки.  Уложен весь гипсокартон. До 20 числа мы должны закончить все отделочные работы, чтобы приступить к окрасочным работам. 
 
Також, говорять представники генпідрядника,  до 15 листопада планують утеплити купол спорткомплексу. Відтак розпочнеться і благоустрій самої території. Новий фізкультурно-оздоровчий комплекс  стане базою для понад шести сотень юних спортсменів з місцевої ДЮСШ.  Також спортом тут зможуть займатися і близько 2 тисяч школярів Пісочина. Загальна вартість проекту зі зведення фізкультурно-оздоровчого комплексу – 19 мільйонів гривень. Фінансується з держбюджету.  
 
Оксана Малишева заступник голови Харківської райдержадміністрації 
 
Особливість цього будівництва, це короткі строки. Але, незважаючи на це, ми економимо і кошти, ну і звичайно наближаємо той час, коли ми зможемо відвідувати цей заклад. Потужність цього закладу, це 150 дітей на годину. Ми розраховуємо, що ФОК буде зайнятий цілий день. Для цього є всі можливості і всі умови.        
 
А можливості тут будуть такі: секції для занять футболом, міні-футболом, волейболом, бадмінтоном, боксом, карате та самбо. Окрім того, для місцевих, тут буде функціонуватиме і тренажерна зала.  
 
Оксана Малишева заступник голови Харківської райдержадміністрації 
 
Така ідея у нас назрівала дуже давно. І розуміючи потужність такого об’єкту, розуміючи вартість такого об’єкту, звичайно дуже побоювалися починати, місцева влада, виношуючи такі мрії і такі проекти для селищної ради, все ж таки сподівалася на підтримку і з боку держави, і з боку обласної і районної влади. Тому цей проект став можливий лише завдяки підтримці, просто особливій опіці голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної. 
 
Роботи зі зведення цього фізкультурно-оздоровчого комплексу стартували минулоріч в жовтні. Здати під ключ його будівельники налаштовані до кінця року.